Krimi og spænding – for lænestolsdetektiver

Er du til nervepirrende spænding, plot-twists, du aldrig havde set komme, uhyggelige mord og intense opklaringer, så er du kommet til det rette sted.

Her finder du de nyeste og mest populære krimier og spændingsromaner af danske og udenlandske bestsellerforfattere – og selvfølgelig også alle de fremragende kriminalromaner, som ikke har fået så megen opmærksomhed, men til gengæld høstet massevis af stjerner og hjerter hos avisanmelderne og de mange krimi-bloggere, vi følger.

Og for resten: Hvis du mere er til hygge-krimier i landlige engelske omgivelser, knugende retssalsdramaer, klassiske, hårdkogte noir-detektivromaner, historiske krimier med munke-detektiver eller kongelige lejemordere, spion-thrillere eller domestic noir, hvor morderen aldrig er længere væk, end man kan kaste en køkkenkniv – ja så er du stadig landet på den rette hylde.

Vi ønsker dig sindsoprivende og gysende fornøjelse med det bedste af det bedste krimi- og spændingslitteraturen har at byde på.

Mest populære krimi og spænding lige nu

Bedst anmeldte krimi og spænding fra de seneste 3 måneder

Nye avis-boganmeldelser af krimi og spænding

NJ
i Nordjyske

anmeldt af Lisbeth Helleskov 2019.09.14

Lige lovlig langtrukken
P
i Politiken

anmeldt af Bo Tao Michaëlis 2019.09.13

Ikke sindsoprivende spændende
JP
i Jyllands-Posten

anmeldt af Lars Ole Sauerberg 2019.09.08

Uudholdeligt spændende
JP
i Jyllands-Posten

anmeldt af Lars Ole Sauerberg 2019.09.07

En hæsblæsende historie
P
i Politiken

anmeldt af Bo Tao Michaëlis 2019.09.06

Mindre og mindre spændende side for side
P
i Politiken

anmeldt af Bo Tao Michaëlis 2019.09.06

Original og opfindsom
P
i Politiken

anmeldt af Sophie Engberg Sonne 2019.08.24

En magtdemonstration i overlegen læservildledning af den underholdende slags
P
i Politiken

anmeldt af Sophie Engberg Sonne 2019.08.24

Rendyrket action-rabalder
P
i Politiken

anmeldt af Bo Tao Michaëlis 2019.08.22

Fortællingen mister i længden sin episke spændstighed
JP
i Jyllands-Posten

anmeldt af Lars Ole Sauerberg 2019.08.21

Tina Frennstedt viser, at krimirammen ... er velegnet til håndtering af vigtige dele af samfundets konfliktemner
P
i Politiken

anmeldt af Bo Tao Michaëlis 2019.08.20

Frennstedt ved noget om politiarbejde
P
i Politiken

anmeldt af Bo Tao Michaëlis 2019.08.20

Schepp skriver ikke særlig elegant
JP
i Jyllands-Posten

anmeldt af Lars Ole Sauerberg 2019.08.18

Thomas Rydahl er med i toppen af international krimi
P
i Politiken

anmeldt af Bo Tao Michaëlis 2019.08.17

Elegant, spændende ... flot finale!
I
Fremragende anmeldelse i Information

anmeldt af Tonny Vorm 2019.08.16

Sætter punktum for en trilogi båret af sproglig prægnans, samfundsengagement og solid spænding
P
i Politiken

anmeldt af Bo Tao Michaëlis 2019.08.15

En fermt gennemført og gedigen gammeldags sympatisk kærlighedsroman
NJ
i Nordjyske

anmeldt af Lisbeth Helleskov 2019.08.15

Helt ærligt: Den er for lang. Alt, alt for lang
P
i Politiken

anmeldt af Sophie Engberg Sonne 2019.08.11

Fortælleglæde og sproglig tæft
WA
Fremragende anmeldelse i Weekendavisen

anmeldt af Kristian Ditlev Jensen 2019.08.09

En helstøbt finale af lige dele struktur, drama, fortælling og poesi
NJ
i Nordjyske

anmeldt af Lisbeth Helleskov 2019.08.08

Et besnærende bekendtskab

Nye blog- og online-anmeldelser af krimi og spænding

SB
fra Sidses Bogreol

anmeldt af Sidsel Nyholm 2019.09.13

Flotte miljøbeskriver ... et stærkt og originalt persongalleri
RB
fra Den rullende bogblogger

anmeldt 2019.09.12

En rigtig spændende historie med et levende sprog
CC
fra Cats, books and coffee

anmeldt 2019.09.11

Som krimi fungerede bogen ikke for mig
BE
fra Bech's Books

anmeldt 2019.09.11

Alt for langtrukken ... jeg blev slet ikke fanget
FK
fra Findals krimiside

anmeldt 2019.09.11

Jeg synes virkelig godt om bogen
TI
fra Titlen

anmeldt 2019.09.11

En kriminalroman i verdensklasse
H
Glimrende anmeldelse fra Himmelskibet

anmeldt af Thomas Winther 2019.09.10

For alle, der er interesseret i gyserhistorier
BB
Glimrende anmeldelse fra Bogblogger.dk

anmeldt af Karen Rosenfeldt Dahl 2019.09.10

Jeg er stor fan
SB
fra Sidses Bogreol

anmeldt 2019.09.10

Velskrevet og spændende krimi
LS
Middelmådig anmeldelse fra Litteratursiden.dk

anmeldt af Lene Jensen 2019.09.09

Jeg var godt underholdt
G
Glimrende anmeldelse fra god-bog.dk

anmeldt af Ib Ahnfeldt-Mollerup 2019.09.09

Spændende
BT
fra Bogtanken

anmeldt 2019.09.09

Spændende ... med masser af humor og bid
TI
fra Titlen

anmeldt 2019.09.09

En flot og overbevisende debutroman
BB
Glimrende anmeldelse fra Bogblogger.dk

anmeldt af Jonas Dinesen 2019.09.09

En international spændingsthriller af høj klasse
BB
Middelmådig anmeldelse fra Bogblogger.dk

anmeldt af Tanja Hirsvang Tybring 2019.09.08

En udmærket bog, men langt fra den bedste i serien
KS
Fremragende anmeldelse fra Krimisiden.dk

anmeldt af Lone Pedersen 2019.09.08

Fængende og medrivende ... det er eminent gjort!
KK
fra Krummes krummelurer

anmeldt 2019.09.07

Masser af uhygge
RG
Fremragende anmeldelse fra Randi Glensbo

anmeldt 2019.09.07

I sandhed en forunderlig og eventyrlig historie
FR
fra Bogfriisen

anmeldt 2019.09.07

En fantastisk bog
KK
fra Krummes krummelurer

anmeldt 2019.09.06

Der er intet at sætte fingeren på
VB
fra Vores bogliv

anmeldt af Ulla Hinge Thomsen 2019.09.06

Rasende godt skruet sammen
FI
fra Bogfidusen

anmeldt 2019.09.06

Et pletskud af en Københavner-krimi
LX
fra Litfix

anmeldt 2019.09.06

Troværdigt skrevet
OB
fra Ord fra en bibliofil

anmeldt 2019.09.06

En virkelig fantastisk historisk krimi
BI
fra Boginspiration

anmeldt 2019.09.06

Historien fanger hurtigt
BB
Glimrende anmeldelse fra Bogblogger.dk

anmeldt af Tanja Hirsvang Tybring 2019.09.06

Sproget og historien flyder legende let
FI
fra Bogfidusen

anmeldt 2019.09.06

Skurken er helt i særklasse – glæd dig
FT
fra Fru Thulstrup

anmeldt 2019.09.06

En vild krimi krydret med et skud eventyr
BB
Fremragende anmeldelse fra Bogblogger.dk

anmeldt af Karen Rosenfeldt Dahl 2019.09.06

Jeg er fuldkommen begejstret over denne her bog
FT
fra Fru Thulstrup

anmeldt 2019.09.06

Emmer af spænding

Kommende krimi og spænding, som vi glæder os til

Bedst anmeldte krimi og spænding i år

Bedst anmeldte krimi og spænding i hele 2018