Älskarinnan 1 - Erotisk novell af Desirée Coy

Spar op til

6 kr.

?/100
Endnu ingen anmeldelser

Älskarinnan 1 - Erotisk novellÄlskarinnan #1af Desirée Coy

Egentligen var han inte hennes typ. Lång och bufflig och med en liten mustasch på ovanläppen. Ändå drogs Cissi till Jim, arbetsledaren på företaget där hon jobbade som ingenjör. En julfest senare och hon hade blivit hans älskarinna, för Jim var nämligen redan gift. Kemin dem emellan var så stark att den nästan blev synlig för blotta ögat. Så Cissi gjorde slut med sin pojkvän och blev Jims älskarinna, på heltid.

Vi får följa Cissi, från början av vuxenlivet till den gyllene medelåldern. När Cissi får veta att hon inte kan bli med barn, bestämmer hon sig för att leva ett barnfritt liv. Istället fyller Cissi sin tillvaro med älskare från världens alla hörn. Hon reser till magiska platser tillsammans med spännande män, och får i rollen som deras älskarinna uppleva fantastiska, erotiska äventyr.
Desirée Coy är en pseudonym för en etablerad författarinna från Västsverige. Desirée skriver lustfylld läsning för kvinnan mitt i livet. Berättelser om vänskap, längtan, nyväckt lust, osäkerhet, förbjuden åtrå och lyckliga slut.
?/100
Endnu ingen anmeldelser
De bedste priser:

Ingen boganmeldelser ...Læs mere

Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Älskarinnan 1 - Erotisk novell' i de 509 aviser, blogs og andre medier, vi har fulgt siden 2010. Men vi har fundet 100.812 andre anmeldelser af bøger.