Älskarinnan 2 - Erotisk novell af Desirée Coy

Spar op til

6 kr.

?/100
Endnu ingen anmeldelser

Älskarinnan 2 - Erotisk novellÄlskarinnan #2af Desirée Coy

Cissis romans med den gifte mannen Jim har tagit slut och hon har stadgat sig med den barnkäre och trygge Thomas. Men när Cissi får veta att hon är infertil väljer Thomas att lämna henne. Ett nytt liv börjar för Cissi. Ett liv där fokus ligger på att bli ett flertal mäns älskarinna. Hon träffar regelbundet Jens, den unge och hetsige älskaren. Men hon har också Serge, fransmännen som tar henne till oväntade platser. Cissi njuter av tillvaron som en fri karriärkvinna.

Vi får följa Cissi, från början av vuxenlivet till den gyllene medelåldern. När Cissi får veta att hon inte kan bli med barn, bestämmer hon sig för att leva ett barnfritt liv. Istället fyller Cissi sin tillvaro med älskare från världens alla hörn. Hon reser till magiska platser tillsammans med spännande män, och får i rollen som deras älskarinna uppleva fantastiska, erotiska äventyr.
Desirée Coy är en pseudonym för en etablerad författarinna från Västsverige. Desirée skriver lustfylld läsning för kvinnan mitt i livet. Berättelser om vänskap, längtan, nyväckt lust, osäkerhet, förbjuden åtrå och lyckliga slut.
?/100
Endnu ingen anmeldelser
De bedste priser:

Ingen boganmeldelser ...Læs mere

Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Älskarinnan 2 - Erotisk novell' i de 503 aviser, blogs og andre medier, vi har fulgt siden 2010. Men vi har fundet 100.647 andre anmeldelser af bøger.