Älskarinnan 3 - Erotisk novell af Desirée Coy

Spar op til

14 kr.

?/100
Endnu ingen anmeldelser

Älskarinnan 3 - Erotisk novellÄlskarinnan #3af Desirée Coy

New York, drömmarnas stad. Cissi får en årsanställning på det amerikanska kontoret och är inte sen med att tacka ja. Trots att lägenheten är minimal och att hon tvingas lämna sin katt hemma i Sverige stortrivs Cissi bland alla de excentriska New York-borna. En kväll blir hon introducerad för oljemiljardären Archibald och det blir startskottet på en extravagant romans fylld av lyx och resor.

Vi får följa Cissi, från början av vuxenlivet till den gyllene medelåldern. När Cissi får veta att hon inte kan bli med barn, bestämmer hon sig för att leva ett barnfritt liv. Istället fyller Cissi sin tillvaro med älskare från världens alla hörn. Hon reser till magiska platser tillsammans med spännande män, och får i rollen som deras älskarinna uppleva fantastiska, erotiska äventyr.
Desirée Coy är en pseudonym för en etablerad författarinna från Västsverige. Desirée skriver lustfylld läsning för kvinnan mitt i livet. Berättelser om vänskap, längtan, nyväckt lust, osäkerhet, förbjuden åtrå och lyckliga slut.
?/100
Endnu ingen anmeldelser
De bedste priser:

Ingen boganmeldelser ...Læs mere

Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Älskarinnan 3 - Erotisk novell' i de 452 aviser, blogs og andre medier, vi har fulgt siden 2010. Men vi har fundet 106.528 andre anmeldelser af bøger.