Älskarinnan 4 - Erotisk novell af Desirée Coy

Spar op til

14 kr.

?/100
Endnu ingen anmeldelser

Älskarinnan 4 - Erotisk novellÄlskarinnan #4af Desirée Coy

Cissi är på fest hos sin syster när hon stöter ihop med Johan, en av hennes svågers bästa vänner. Det är sensommar och luften är tung av värme och spänning. Johan och Cissi har haft kul ihop tidigare, och när hon stukar vristen binder han om den. Men hans händer stannar inte där utan rör sig vidare upp och det blir början på en erotisk romans som de håller hemligt, både för Cissis syster och Johans fru.

Vi får följa Cissi, från början av vuxenlivet till den gyllene medelåldern. När Cissi får veta att hon inte kan bli med barn, bestämmer hon sig för att leva ett barnfritt liv. Istället fyller Cissi sin tillvaro med älskare från världens alla hörn. Hon reser till magiska platser tillsammans med spännande män, och får i rollen som deras älskarinna uppleva fantastiska, erotiska äventyr.
Desirée Coy är en pseudonym för en etablerad författarinna från Västsverige. Desirée skriver lustfylld läsning för kvinnan mitt i livet. Berättelser om vänskap, längtan, nyväckt lust, osäkerhet, förbjuden åtrå och lyckliga slut.
?/100
Endnu ingen anmeldelser
De bedste priser:

Ingen boganmeldelser ...Læs mere

Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Älskarinnan 4 - Erotisk novell' i de 452 aviser, blogs og andre medier, vi har fulgt siden 2010. Men vi har fundet 106.562 andre anmeldelser af bøger.