Bara ta mig! af Cupido

Spar op til

14 kr.

?/100
Endnu ingen anmeldelser

Bara ta mig!af Cupido

En sexig krydda för par som har fastnat i vardagen och söker sin tillflykt från hemmet, jobbet och barnen. Detta är en erotisk novellsamling från Cupido. Novellsamlingen innehåller följande noveller: "De lämnade inte hotellrummet på flera dygn. De var nakna, förälskade och fascinerade av sin egen spegelbild." - Det handlar om att ge och ta av Ingrid, Trondheim "'Hej', sa han lågt. 'Jag bröt visst min penna. Du råkar inte ha en pennvässare?'" - Matiné av H, Trondheim "Hon duschade och rakade sig. Hon skulle ta upp kampen mot Rosenborg." - Hemmaseger av Trsi "Hon flackade med de medvetet målade ögonen i brunt, svart och grönt. Sen särade hon lite på de blodröda läpparna." - Bara ta mig! av Manga "Han ser att hon är sugen på den. Men hon får den inte. Inte än..." - När änden är god av Perikles, Ålesund CUPIDO, tidskriften för kåthet, glädje, intimitet och njutning, har sedan 1984 gett ut erotiska noveller baserade på sina läsares vardagsfantasier och sexuella upplevelser.
CUPIDO, tidskriften för kåthet, glädje, intimitet och njutning, har sedan 1984 gett ut erotiska noveller baserade på sina läsares vardagsfantasier och sexuella upplevelser.
?/100
Endnu ingen anmeldelser
De bedste priser:

Ingen boganmeldelser ...Læs mere

Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Bara ta mig!' i de 454 aviser, blogs og andre medier, vi har fulgt siden 2010. Men vi har fundet 107.210 andre anmeldelser af bøger.