Malins bok af Desirée Coy

Spar op til

21 kr.

?/100
Endnu ingen anmeldelser

Malins bokBokklubben Basic Instinct #3af Desirée Coy

Malin upptäcker att hennes man är otrogen, och hastigt därpå går han bort i en tragisk olycka. Efter att ha sörjt en tid åker Malin på ett lyxigt spa på Kanarieöarna och där får hon hjälp att återerövra sin kropp. Massören Aylin erbjuder Malin ett veckolångt massagepaket, och sessionerna blir mer och mer utmanande. Snart förvandlas Malins hela kropp till ett erotiskt tempel. När Malin återvänder till Göteborg känner hon sig som en ny människa, hon njuter omåttligt av sitt singelliv och dejtar runt. Dessutom gör de regelbundna träffarna med hennes tre bokklubbs-bästisar att livet aldrig har känts mer rikt och spännande!

Delen om Malin i serien Bokklubben Basic Instinct skildrar en mogen kvinnas krokiga väg genom äktenskap, hemligheter och att försöka hitta sig själv. Serien tillhör genren erotisk romance och kan bäst beskrivas som en modern Sex and the City.
Desirée Coy är en pseudonym för en etablerad författarinna från Västsverige. Desirée skriver lustfylld läsning för kvinnan mitt i livet. Berättelser om vänskap, längtan, nyväckt lust, osäkerhet, förbjuden åtrå och lyckliga slut.
?/100
Endnu ingen anmeldelser
De bedste priser:

Ingen boganmeldelser ...Læs mere

Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Malins bok' i de 452 aviser, blogs og andre medier, vi har fulgt siden 2010. Men vi har fundet 106.427 andre anmeldelser af bøger.