Cherokee - erotisk novell af Vanessa Salt

Spar op til

5 kr.

?/100
Endnu ingen anmeldelser

Cherokee - erotisk novellaf Vanessa Salt

Awinita tillhörde rådjursklanen som bodde på södra sidan om floden. Hon hade spanat på Wohali, vargklanens hövdingson, ett tag. En dag när han satt vid floden för att fylla på sitt vattenkärl fick han syn på henne. Hon stelnade till av rädsla, deras klaner avskydde varandra. Men så började de prata och Wohali tog med henne till ett gömställe i skogen, ett ihåligt, uråldrigt träd. Awinita kände hur han tittade på henne, och hon blev alldeles varm i kroppen. Det bultade mellan benen. Kanske var det så spännande just för att det var så förbjudet ...

Vanessa Salt är en pseudonym för ett författarpar som lever någonstans i Mellansverige. Vanessa finner inspiration till berättelserna på sina många resor jorden över, där heta exotiska platser ger näring till hennes erotiska fantasier. Hon skriver lättsamt och med humor om passionen som kan uppstå när man minst anar det.
?/100
Endnu ingen anmeldelser
De bedste priser:

Ingen boganmeldelser ...Læs mere

Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Cherokee - erotisk novell' i de 503 aviser, blogs og andre medier, vi har fulgt siden 2010. Men vi har fundet 100.745 andre anmeldelser af bøger.