Comeback af Christer Nygren

Spar op til

3 kr.

?/100
Endnu ingen anmeldelser

ComebackTommy Westfelt #5af Christer Nygren

Tommy Westfelts liv sätts återigen i livsfara när den ökände trippelmördaren Peder Fors släpps ut. Han har spenderat de sju senaste åren inspärrad på mentalsjukhusets specialavdelning för farliga brottslingar och ständigt tänkt på sin stundande hämnd. Hans hat mot Tommy Westerfelt och polisen Arne Olander som satte dit honom har inte svalnat, snarare brinner det starkare än någonsin och nu har hans chans äntligen kommit. Samtidigt brottas Tommy och Arne med ett svårt fall och inser inte direkt vilken fara de befinner sig i ...

"Detta är en utmärkt rysare, väl komponerad och berättad på spänstig prosa."
– Sydsvenskan

"Christer Nygren kan bygga upp dramatiken, laddar med snabba kast som blixtrande växelklipp i en filmthriller."
– TT
Christer Nygren, född 1956, är en svensk författare och journalist och har bland annat arbetat på Dagbladet och Sundsvalls Tidning. Han debuterade som författare med deckaren "Deadline" 1986 och skrev därefter sju böcker till i samma serie. Christer är mest känd för sina hårdkokta deckare som skildrar ett samhälle i sönderfall.
?/100
Endnu ingen anmeldelser
De bedste priser:

Ingen boganmeldelser ...Læs mere

Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Comeback' i de 440 aviser, blogs og andre medier, vi har fulgt siden 2010. Men vi har fundet 102.010 andre anmeldelser af bøger.