Dance with a stranger - erotisk novell af Cupido

Spar op til

8 kr.

?/100
Endnu ingen anmeldelser

Dance with a stranger - erotisk novellaf Cupido

"Och medan vi dansade började hans kuk bli hård. Han gav mig en våt kyss. Jag ville att han skulle ta mig där och då. Jag ville att han skulle lossa knutarna i mina sidenbyxor och tvinga ner mig på golvet."
Jag hade alltid varit lite blyg av mig, vilket också följde mig in i mitt äktenskap med Carl men efter en sexdröm ändrades någonting. Efter att ha varit passiv under sexakten i många år exploderade jag under hans tyngd och tippade runt oss så han blev liggande på rygg istället. Sedan red jag honom, precis som på film. Och det var bara början på mitt sexuella uppvaknande ...
Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.
?/100
Endnu ingen anmeldelser
De bedste priser:

Ingen boganmeldelser ...Læs mere

Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Dance with a stranger - erotisk novell' i de 452 aviser, blogs og andre medier, vi har fulgt siden 2010. Men vi har fundet 106.508 andre anmeldelser af bøger.