Den ensamme af Faith Baldwin

Spar op til

4 kr.

?/100
Endnu ingen anmeldelser

Den ensammeaf Faith Baldwin

Det har gått flera år sedan Jonathans fru fick bort. Trots det kan han inte sluta klandra sig själv för hennes död. I ett försök att börja om på nytt, flyttar han tillsammans med sin syster Sophie till föräldrarnas sommarstuga i den lilla havsorten Seascape. Där ska han jobba som läkare och kommer så småningom att ägna all sin tid på sina patienter. Men är Jonathan verkligen i stånd att hjälpa dom? På senare år har han börjat tvivla mer och mer på sig själv och på sina kunskaper ...

Sophie ser sin bror försvinna allt mer in i sitt arbete och hon kan inte förstå varför han inte tillåter sig själv att vara lycklig. Han är för ung för att sluta leva. När deras vän Frances kommer till byn ser Sophie en möjlighet att hjälpa honom. Frances har alltid varit svag för Jonathan och kanske är hennes närvaro precis vad han behöver. Frågan är om han är redo att hitta kärleken igen?

Faith Baldwin (1893-1978) var en amerikansk författare känd för att ha skrivit framgångsrika romaner
?/100
Endnu ingen anmeldelser
De bedste priser:

Ingen boganmeldelser ...Læs mere

Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Den ensamme' i de 503 aviser, blogs og andre medier, vi har fulgt siden 2010. Men vi har fundet 100.684 andre anmeldelser af bøger.