Den erotiska kyssen - erotiska noveller af Cupido

Spar op til

14 kr.

?/100
Endnu ingen anmeldelser

Den erotiska kyssen - erotiska novelleraf Cupido

"Författaren av kärleksboken «The Perfumed Garden» beskriver en kyss som är ""mer berusande än vin i oändliga mängder"". Hans omåttligt populära recept lyder:

"Den bästa kyssen är den som pressas mot fuktiga läppar, kombinerat med sug av läppar och tunga. Därmed avger de senare en flod av söt och friskt saliv. Det är mannens uppgift att framkalla detta genom att lätt och mjukt bita i sin partners tunga. När kvinnans saliv flyter söt och i rikliga mängder, mer utsökt än honung, bör kyssen vara välljudande och fylld med lust."

Läs mer om kyssarnas historia i olika länder i denna novell... Läs även "På bussen", "Bakom tidningen" och "På bänken".
Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.
?/100
Endnu ingen anmeldelser
De bedste priser:

Ingen boganmeldelser ...Læs mere

Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Den erotiska kyssen - erotiska noveller' i de 455 aviser, blogs og andre medier, vi har fulgt siden 2010. Men vi har fundet 107.835 andre anmeldelser af bøger.