Den nye persondatarets aktører af Peter Blume

Den nye persondatarets aktører af Peter Blume

?

/100

Endnu ingen
anmeldelser
Den nye persondataret skabt af persondataforordningen og suppleret af databeskyttelsesloven indkredses i denne bog ved at sætte fokus på de aktører, der optræder i reguleringen og som på hver deres måde er afgørende for, at persondataretten fungerer.

Aktørerne har både forpligtelser og rettigheder. Bogens fokus er på:
•Den registrerede
•Den dataansvarlige
•Databehandleren
•Databeskyttelsesrådgiveren
•Datatilsynet
•Det Europæiske Databeskyttelsesråd
•EU-Kommissionen
•Domstolene og EU-Domstolen

Ved at tage udgangspunkt i aktørerne formidles den nye persondataret ud fra en anden indfaldsvinkel end sædvanligt med den målsætning at skabe en bedre forståelse af denne nye ret.

Peter Blume er professor dr.jur. ved Det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet.
?
Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Den nye persondatarets aktører' af Peter Blume i de 274 aviser, blogs og andre medier, vi følger. Men vi har fundet 67.636 andre anmeldelser af bøger.

Andre bøger af Peter Blume

Faglitteratur
Personen i persondataretten af Peter Blume Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 348,-
Faglitteratur
Politi, magt og historie af Peter Blume, Helle Vogt og Mette Volquartzen Ebog
FIND BEDSTE PRIS
Faglitteratur
Ret, privatliv og teknologi af Janne Rothmar Herrmann og Peter Blume Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 350,-
Faglitteratur
Databeskyttelsesret af Peter Blume Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 425,-
Faglitteratur
Persondataretlig regelsamling af Peter Blume Hæftet bog
PRISER FRA KR. 174,-
Faglitteratur
Den nye persondataret af Peter Blume Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 479,-
Faglitteratur
Persondataretlige grundfigurer af Peter Blume Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 319,-
Faglitteratur
Retssystemet og juridisk metode af Peter Blume Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 334,-
Faglitteratur
Ret på flere felter af Peter Blume, Michael Gøtze og Trine Baumbach Hæftet bog
PRISER FRA KR. 407,-
Faglitteratur
Persondataretten - nu og i fremtiden af Peter Blume Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 245,-
Faglitteratur
Legal Method in Danish Law af Peter Blume Hæftet bog · Ebog
FIND BEDSTE PRIS
Faglitteratur
Persondataret i ansættelsesforhold af Jens Kristiansen og Peter Blume Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 236,-

Andre bøger udgivet af DJØF Forlag

Faglitteratur
Forvaltningsret af Jens Garde, Carl Aage Nørgaard, Jørgen Albæk Jensen, Karsten Revsbech og Jens Garde og Søren Højgaard Mørup m.fl. Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 440,-
Faglitteratur
Obligationsret 2. del af Torsten Iversen Ebog
PRISER FRA KR. 499,-
Faglitteratur
Lærebog om indkomstskat af Lida Hulgaard, Aage Michelsen, Margrethe Nørgaard, Jane Bolander, John Engsig, Steen Askholt og Liselotte Madsen m.fl. Indbundet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 901,-
Faglitteratur 95
Overmod og afmagt af Jørgen Grønnegård Christensen og Peter Bjerre Mortensen Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 185,-
Faglitteratur 66
Digital transformation af Pernille Kræmmergaard Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 235,-
Faglitteratur 65
Hvorhen Europa? af Uffe Østergård Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 319,-
Faglitteratur
Power i projekter og portefølje af John Ryding Olsson, Mette Lindegaard Attrup og Niels Ahrengot og Mette Lindegaard Attrup Indbundet bog
PRISER FRA KR. 530,-
Faglitteratur
Lærebog i erstatningsret af Bo von Eyben, Jørgen Nørgaard, Hans Henrik Vagner og Helle Isager Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 580,-
Faglitteratur
Grundlæggende arbejdsret af Jens Kristiansen, Torkild Justesen red. og Kia Philip Dollerschel Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 279,-
Faglitteratur
Retshistorie af Ditlev Tamm Hæftet bog
UDSOLGT FRA FORLAGET
Faglitteratur
Retssystemet og juridisk metode af Peter Blume Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 334,-
Faglitteratur
Understanding the CISG af Joseph M. Lookofsky Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 326,-

Andre populære bøger i samme genre

Faglitteratur 51
Ét liv Én tid Ét menneske af Morten Albæk Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 110,-
Faglitteratur 86
Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag af Morten Münster Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 110,-
Faglitteratur 76
12 regler for livet af Jordan B. Peterson Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 117,-
Faglitteratur 74
Vesten mod Vesten af Rune Lykkeberg Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 261,-
Faglitteratur
Stærk, let og mæt af Anne Hjernøe Indbundet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 117,-
Faglitteratur 80
Factfulness af Hans Rosling, Anna Rosling Rönnlund og Ola Rosling Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 174,-
Faglitteratur 62
Det, du ikke forstår, gør dig klogere af Svend Brinkmann, Tor Nørretranders og Rane Willerslev Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 122,-
Faglitteratur
Ny krop på 4 uger af Michelle Kristensen Indbundet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 177,-
Faglitteratur
Lev for det halve af Nanna Hyldgaard Hansen Indbundet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 122,-
Faglitteratur 70
Sapiens af Yuval Noah Harari Indbundet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 130,-
Faglitteratur 67
Pseudoarbejde af Anders Fogh Jensen og Dennis Nørmark Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 110,-
Faglitteratur 65
Lev mere tænk mindre af Pia Callesen Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 90,-
Faglitteratur 81
Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte af Jytte Vikkelsøe Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 62,-
Faglitteratur 62
Gå glip af Svend Brinkmann Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 69,-
Faglitteratur 80
Keto af Jane Faerber Indbundet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 150,-
Faglitteratur 62
Kunsten at være fucking ligeglad af Mark Manson Indbundet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 164,-
Faglitteratur 85
Godnathistorier for rebelske piger af Francesca Cavallo og Elena Favilli Indbundet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 157,-
Faglitteratur 82
Argumenter imod kvinder af Birgitte Possing Indbundet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 124,-
Faglitteratur 79
Stå fast af Svend Brinkmann Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 69,-
Faglitteratur 86
Christian 2. af Lars Bisgaard Indbundet bog
PRISER FRA KR. 260,-
Faglitteratur 65
21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost af Jerk W. Langer og Louise Bruun Indbundet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 117,-
Faglitteratur 65
Grib livet - Slip angsten af Pia Callesen Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 90,-
Faglitteratur 72
Ståsteder af Svend Brinkmann Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 69,-
Faglitteratur 73
21 nye helbredende dage med antiinflammatorisk kost af Jerk W. Langer og Louise Bruun Indbundet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 150,-