Den sista offensiven af Leo Kessler

Spar op til

4 kr.

?/100
Endnu ingen anmeldelser

Den sista offensivenaf Leo Kessler

"Jag bryr mig inte om hur ni gör det, eller om ni bara har en enda grupp pansargrenadjärer och en stridsvagn kvar, när ni väl står vid bron vid Huy den tredje dagen. Bara ni gör det!"

Andra världskriget befinner sig i slutskedet. Överste von Dodenburg i SS-division Wotan får ett viktigt uppdrag av Hitler: att säkra en bro så att tyskarnas offensiv kan fortsätta. Men von Dodenburg tvivlar på planen. Här i Ardennerna är de sårbara för minsta attack, och stridsvagnarna kanske inte klarar sig igenom de smala bergspassen. Och vad händer om de har underskattat amerikanernas styrkor? Det finns risk att Wotan kommer att få betala räkningen med sitt blod.
Leo Kessler är en av flera pseudonymer som användes av den brittiske författaren och militärhistorikern Charles Henry Whiting (1926-2007). Han publicerade över 300 böcker, både skönlitteratur och fackböcker.
?/100
Endnu ingen anmeldelser
De bedste priser:

Ingen boganmeldelser ...Læs mere

Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Den sista offensiven' i de 511 aviser, blogs og andre medier, vi har fulgt siden 2010. Men vi har fundet 100.891 andre anmeldelser af bøger.