Dricks till budkillen - erotisk novell af Desirée Coy

Spar op til

11 kr.

?/100
Endnu ingen anmeldelser

Dricks till budkillen - erotisk novellaf Desirée Coy

Sex och hembeställd mat, det är allt Sara och Tommy vill ha efter en lång vecka. De börjar sin lek där de turas om att dominera. Sara gillar att släppa efter och vara den undergivna ibland, och ibland vill hon vara den som bestämmer. Det ringer på dörren. Äntligen mat! Sara är vrålhungrig. Budkillen visar sig vara både stöddig och snygg. Sara får lust att läxa upp honom. Och Nick, som han heter, är med på noterna ...

Den här novellen är publicerad i samarbete med den svenska filmproducenten Erika Lust. Hennes intention är att visa den mänskliga naturen och dess olika sidor genom berättelser om passion, intimitet, lust och kärlek i en blandning av starka berättelser och erotik.

Desirée Coy är en pseudonym för en etablerad författarinna från Västsverige. Desirée skriver lustfylld läsning för kvinnan mitt i livet. Berättelser om vänskap, längtan, nyväckt lust, osäkerhet, förbjuden åtrå och lyckliga slut.
?/100
Endnu ingen anmeldelser
De bedste priser:

Ingen boganmeldelser ...Læs mere

Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Dricks till budkillen - erotisk novell' i de 454 aviser, blogs og andre medier, vi har fulgt siden 2010. Men vi har fundet 107.320 andre anmeldelser af bøger.