En dag i augusti - erotisk novell af Cupido

Spar op til

14 kr.

?/100
Endnu ingen anmeldelser

En dag i augusti - erotisk novellaf Cupido

"Sedan kastade de båda armarna omkring mig och höll mig hårt. Jag kände deras kroppar nära mig, bröstvårtorna som hårda knappar mot magen och ryggen."

Det var i början av augusti, och en av de hetaste dagarna på sommaren. Jag hade legat och läst i en timme, tagit ett snabbt dopp och sedan fortsatt läsa. Allt var stilla. Sedan hörde jag någon ropa. På klippan ovanför stod två tjejer och vinkade till mig. De ville göra mig sällskap på min lilla avskilda strand, det skulle bli trångt men det gjorde det inte mindre lockande...

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.
?/100
Endnu ingen anmeldelser
De bedste priser:

Ingen boganmeldelser ...Læs mere

Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'En dag i augusti - erotisk novell' i de 454 aviser, blogs og andre medier, vi har fulgt siden 2010. Men vi har fundet 107.320 andre anmeldelser af bøger.