Ett gränslöst liv - Erotisk novell af Desirée Coy

Spar op til

8 kr.

?/100
Endnu ingen anmeldelser

Ett gränslöst liv - Erotisk novellaf Desirée Coy

Henriette har sörjt sin döde man i ett år enligt tidens seder, men nu är det dags för henne att omfamna sina verkliga känslor och träffa den hon har längtat efter mer än något annat. Hon har skickat bort sin familj och tjänstefolket, och det sista hon bad dem om var att ordna ett varmt bad till henne. Hon badar och väntar sedan på sin sanna kärlek, transmannen Sam.

Den här novellen är publicerad i samarbete med den svenska filmproducenten Erika Lust. Hennes intention är att visa den mänskliga naturen och dess olika sidor genom berättelser om passion, intimitet, lust och kärlek i en blandning av starka berättelser och erotik.

Desirée Coy är en pseudonym för en etablerad författarinna från Västsverige. Desirée skriver lustfylld läsning för kvinnan mitt i livet. Berättelser om vänskap, längtan, nyväckt lust, osäkerhet, förbjuden åtrå och lyckliga slut.
?/100
Endnu ingen anmeldelser
De bedste priser:

Ingen boganmeldelser ...Læs mere

Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Ett gränslöst liv - Erotisk novell' i de 503 aviser, blogs og andre medier, vi har fulgt siden 2010. Men vi har fundet 100.647 andre anmeldelser af bøger.