Fotbollsbröder 1 - Gå på kontring af Andreas Munk Scheller

Spar op til

2 kr.

?/100
Endnu ingen anmeldelser

Fotbollsbröder 1 - Gå på kontringFotbollsbröder #1af Andreas Munk Scheller

Peppe har inte kunnat sova dagen innan den stora fotbollsmatchen. Peppe, som bara är 13 år, har blivit utvald till att spela med sin bror Johan och de andra i laget med 15-åringar.

När matchen väl börjar går tränarens taktik utmärkt. Snart leder de med 1-0, Peppes bror Johan har gjort första målet. Men i andra halvlek krävs det en förändring i taktiken för att de ska kunna hålla sin ledning. Ska bröderna våga gå emot sin tränare för att vinna matchen?

"Fotbollsbröder 1 - gå på kontring" är den första boken i serien om bröderna Peppe och Johan.
Peppe och hans äldre bror Johan spelar båda i Astrups U15-lag. I serien följer vi dem både på hemmaplan, och bortaplan, i medgång och motgång.
Andreas Munk Scheller är en dansk författare som inte är rädd för att ta sig an olika genrer. Han är bland annat välkänd för sina fackböcker och biografier, och hans barn-, och ungdomsböcker älskas av unga läsare.
?/100
Endnu ingen anmeldelser
De bedste priser:

Ingen boganmeldelser ...Læs mere

Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Fotbollsbröder 1 - Gå på kontring' i de 503 aviser, blogs og andre medier, vi har fulgt siden 2010. Men vi har fundet 100.794 andre anmeldelser af bøger.