Fotbollsbröder 2 - Talang af Andreas Munk Scheller
?/100
Endnu ingen anmeldelser

Fotbollsbröder 2 - TalangFotbollsbröder #2af Andreas Munk Scheller

När deras pappa berättar för storebror Johan att en talangscout för fotbollslaget FC Barcelona har hört av sig om att Johan ska provträna hos dem så vet Peppe att han borde vara glad för sin bror. Istället känner Peppe en sugande känsla av avund i magen, han vill ju också få visa vad han går för framför världens bästa fotbollsspelare. Dessutom blir Peppe orolig, tänk om Johan flyttar till Barcelona och lämnar honom ensam hemma i Astrup? Vem ska han då träna med?

"Fotbollsbröder 2 - Talang" är den andra boken i serien om bröderna Peppe och Johan.
Peppe och hans äldre bror Johan spelar båda i Astrups U15-lag. I serien följer vi dem både på hemmaplan, och bortaplan, i medgång och motgång.
Andreas Munk Scheller är en dansk författare som inte är rädd för att ta sig an olika genrer. Han är bland annat välkänd för sina fackböcker och biografier, och hans barn-, och ungdomsböcker älskas av unga läsare.
?/100
Endnu ingen anmeldelser
De bedste priser:

Ingen boganmeldelser ...Læs mere

Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Fotbollsbröder 2 - Talang' i de 454 aviser, blogs og andre medier, vi har fulgt siden 2010. Men vi har fundet 107.222 andre anmeldelser af bøger.