Fotbollsbröder 4 - Till Ajax af Andreas Munk Scheller

Spar op til

2 kr.

?/100
Endnu ingen anmeldelser

Fotbollsbröder 4 - Till AjaxFotbollsbröder #4af Andreas Munk Scheller

Prick klockan 15 springer Astrups U15-lag ut på fotbollsplanen i Amsterdam. De ska möta Ajax U15-lag, och Peppe har aldrig varit så nervös. På läktarna sitter 5 000 personer och Astrup ungdomslag har aldrig spelat inför en så stor publik. Det är Peppes stora dröm att spela för Ajax, och detta är hans chans att visa vad han går för.

Veckorna innan matchen så har hela laget tränat så hårt de kan. Peppe har tränat mer än de andra för att vara i perfekt form på den stora dagen. Men all träning har tagit ut sin rätt. Kommer han ens orka att spela sin bästa match någonsin?

"Fotbollsbröder 4 - Till Ajax" är den fjärde boken i serien om bröderna Peppe och Johan.
Peppe och hans äldre bror Johan spelar båda i Astrups U15-lag. I serien följer vi dem både på hemmaplan, och bortaplan, i medgång och motgång.
Andreas Munk Scheller är en dansk författare som inte är rädd för att ta sig an olika genrer. Han är bland annat välkänd för sina fackböcker och biografier, och hans barn-, och ungdomsböcker älskas av unga läsare.
?/100
Endnu ingen anmeldelser
De bedste priser:

Ingen boganmeldelser ...Læs mere

Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Fotbollsbröder 4 - Till Ajax' i de 503 aviser, blogs og andre medier, vi har fulgt siden 2010. Men vi har fundet 100.794 andre anmeldelser af bøger.