Fresterskan af Cupido

Spar op til

14 kr.

?/100
Endnu ingen anmeldelser

Fresterskanaf Cupido

Jag får syn på henne på klubben. Hennes guppande bröst, den smala midjan och de runda höfterna utlöser hemliga fantasier hos mig. Jag har aldrig haft så intensiva känslor för en annan tjej tidigare och det både skrämmer och lockar mig. När jag går ut för att få lite luft står plötsligt fresterskan framför mig. Det visar sig snabbt att hon är lika intresserad som jag är ...

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.
?/100
Endnu ingen anmeldelser
De bedste priser:

Ingen boganmeldelser ...Læs mere

Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Fresterskan' i de 454 aviser, blogs og andre medier, vi har fulgt siden 2010. Men vi har fundet 107.296 andre anmeldelser af bøger.