Gatans barn af Claire Rayner

Spar op til

16 kr.

?/100
Endnu ingen anmeldelser

Gatans barnSläkten Lackland #1af Claire Rayner

Weean har levt på gatan så länge han kan minnas, han är en av de bästa ficktjuvarna i stan och drömmer om att en dag bli gatuförsäljare.

Jesse Constam tillhör stadens elit, men besöker regelbundet området kring Covent Garden för att erbjuda hjälp till de behövande.

En kväll möts Weean och Jesse under våldsamma förhållanden, och snart bestämmer sig Jesse för att ta Weean under sina vingar. Weean får nya kläder, undervisning, och möjligheter som han tidigare bara kunnat drömma om. Om nätterna återvänder han till sina gamla hemkvarter, och lär där känna Lil. Med Jesses hjälp och Lil vid sin sida verkar ett annat liv möjligt. I takt med att Weean blir äldre förstår han dock att hans drömmar krockar med kraven som ställs på honom, och han blir varse att de värsta av svek kommer från de man älskar mest.
Dramatiska romaner om släkten Lackland.
Claire Rayner föddes år 1932. Hon är en engelsk författare och även utbildad sjuksköterska. Hennes stora intresse för medicinska och sociala frågor har resulterat i ett stort antal artiklar och böcker. Böckerna om släkten Lackland blev hennes stora genombrott som författare av fiktion.
?/100
Endnu ingen anmeldelser
De bedste priser:

Ingen boganmeldelser ...Læs mere

Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Gatans barn' i de 503 aviser, blogs og andre medier, vi har fulgt siden 2010. Men vi har fundet 100.745 andre anmeldelser af bøger.