Gudinnekraft af Desirée Coy

Spar op til

5 kr.

?/100
Endnu ingen anmeldelser
Övningarna med Aylin fortsätter. Malin och hon ses varje kväll, och det första Aylin gör är att ge Malin en ögonbindel och ett par hörlurar med vågornas brus. Målet med övningarna är att Malin ska återupptäcka sitt heliga tempel. En kväll använder de dans och musik som metod, en annan får de besök av två muskulösa män. Dagtid njuter Malin av långa promenader och goda sallader. Hon vill aldrig att semestern ska ta slut.

Delen om Malin i serien Bokklubben Basic Instinct skildrar en mogen kvinnas krokiga väg genom äktenskap, hemligheter och att försöka hitta sig själv. Serien tillhör genren erotisk romance och kan bäst beskrivas som en modern Sex and the City.
Desirée Coy är en pseudonym för en etablerad författarinna från Västsverige. Desirée skriver lustfylld läsning för kvinnan mitt i livet. Berättelser om vänskap, längtan, nyväckt lust, osäkerhet, förbjuden åtrå och lyckliga slut.
?/100
Endnu ingen anmeldelser
De bedste priser:

Ingen boganmeldelser ...Læs mere

Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Gudinnekraft' i de 511 aviser, blogs og andre medier, vi har fulgt siden 2010. Men vi har fundet 100.850 andre anmeldelser af bøger.