Inget bröllop på lördag af Faith Baldwin

Spar op til

4 kr.

?/100
Endnu ingen anmeldelser

Inget bröllop på lördagaf Faith Baldwin

Så länge Linda kan minnas har en familj med fästmannen Rix varit allt hon önskat sig. Fastän andra män fallit pladask för henne har hon aldrig ägnat dem en tanke. Men när bröllopet står för dörren rymmer Rix plötsligt tillsammans med en av hennes bästa vänner. Sviken och generad bestämmer hon sig för att börja om på nytt.

Efter att ha flyttat till New York kontaktar Linda familjevännen Tony Dennison i hopp om att få ett jobb. Och fastän hennes nya liv ser lovande ut så visar det sig snart att det är mycket hon inte kan lämna bakom sig. Framför allt verkar det som att hon aldrig blir kvitt Rix. Och dit Rix går, följer trassel tätt inpå...

Faith Baldwin (1893-1978) var en amerikansk författare från delstaten New York. Hon skrev 85 böcker under sin livstids och arbetade även som skribent för flera tidningar.
?/100
Endnu ingen anmeldelser
De bedste priser:

Ingen boganmeldelser ...Læs mere

Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Inget bröllop på lördag' i de 454 aviser, blogs og andre medier, vi har fulgt siden 2010. Men vi har fundet 107.222 andre anmeldelser af bøger.