Ingkvist af Anna Lisa Wärnlöf

Spar op til

4 kr.

?/100
Endnu ingen anmeldelser

Ingkvistaf Anna Lisa Wärnlöf

Ingkvist är en mystisk flicka som dyker upp lite varsomhelst. Ibland bor hon på landet i en stor villa tillsammans med en snäll faster och en massa hundar. Vid något annat tillfälle är hon dotter till en vaktmästare på en biograf. Någon annan gång var hon på ett pensionat, eftersom hennes mamma var en flygvärdinna som flög över hela världen ...

Den här boken berättar den sanna berättelsen om Ingkvist, den klassiskt mystiska karaktären som Claque genom åren har låtit dyka upp i olika skepnader.

Den här boken är ett historiskt verk. Den är ett uttryck för tiden den skrevs i, och kan ha föråldrat eller kontroversiellt innehåll. Eventuellt stötande material är inte uttryck för förlagets hållning.
Anna Lisa Wärnlöf (1911-1987) var en svensk författare och översättare. Hon var under stora delar av sitt liv verksam som skribent på olika tidningar. Ibland skrev hon under pseudonymen Claque. Hon skrev många ungdomsböcker.
?/100
Endnu ingen anmeldelser
De bedste priser:

Ingen boganmeldelser ...Læs mere

Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Ingkvist' i de 503 aviser, blogs og andre medier, vi har fulgt siden 2010. Men vi har fundet 100.707 andre anmeldelser af bøger.