Johanssons dotter blir mamma af Ulla Ek
?/100
Endnu ingen anmeldelser

Johanssons dotter blir mammaJohanssons dotter #2af Ulla Ek

På en gård ute på landet bor Märta, Sture och Märtas pappa Johansson. Märta och Sture väntar barn och längtar otroligt mycket efter sin bebis. Johansson längtar också efter bebisen! Han vill hemskt gärna bli morfar. Men bebisen ska inte komma förrän till våren och innan dess är det jul och mycket som skall göras. Märta städar och pyntar hela huset, Sture hugger ved till kaminen och Johansson ligger på soffan och försöker sova. Imorgon ska grisen slaktas och sedan ska faster Vilma komma på besök. Johansson ser fram emot en lugn jul, men det blir inte riktigt så stillsamt som han hade tänkt sig ...

Johanssons dotter blir mamma är en lättläst bok som vänder sig till läsare som på ett enkelt och avslappnat sätt vill bekanta sig med litteratur.

Ulla Ekh är en svensk författare från Norrbotten. Hon skriver ofta om egna upplevelser eller sådant hon hört talats om, resten är fantasier. Ekh har genom åren tilldelats ett antal utmärkelser, och ett av hennes mest kända verk "Potatishandlaren" har filmatiserats.
?/100
Endnu ingen anmeldelser
De bedste priser:

Ingen boganmeldelser ...Læs mere

Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Johanssons dotter blir mamma' i de 455 aviser, blogs og andre medier, vi har fulgt siden 2010. Men vi har fundet 107.855 andre anmeldelser af bøger.