Katter, hästar och andra personer af Gudrun Wennerström

Spar op til

14 kr.

?/100
Endnu ingen anmeldelser

Katter, hästar och andra personeraf Gudrun Wennerström

Som hästuppfödare i ett tjugotal år stötte Gudrun Wennerström på sin beskärda del av djur. Av dem var det flera som gjorde alldeles särskilda avtryck hos henne. I "Katter, hästar och andra personer" delar hon med sig av tio korta berättelser där djuren får ta största platsen. Här tillåts personligheter av alla de slag att lysa igenom och visa på uppfinningsrikedom, överlevnadsförmåga och starka vänskapsband. Vi får bl.a. träffa katten Sessan, hennes bästa vän lille Putt och det egensinniga Connemarastoet Native Heather. Samlingen erbjuder den perfekta läsningen för alla djurälskare därute. Så välkomna in i värmen - här finns mycket härligt att hämta!
Gudrun Wennerström (1925-2020) var en svensk musiklärare och uppfödare av arabiska fullblod. Hon har även arbetat som översättare, samt författat ett antal noveller.
?/100
Endnu ingen anmeldelser
De bedste priser:

Ingen boganmeldelser ...Læs mere

Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Katter, hästar och andra personer' i de 459 aviser, blogs og andre medier, vi har fulgt siden 2010. Men vi har fundet 108.402 andre anmeldelser af bøger.