Klockorna af Agatha Christie

Spar op til

1 kr.

?/100
Endnu ingen anmeldelser

Klockornaaf Agatha Christie

Den 9 september ser ut att bli en helt vanlig dag för stenografen Sheila Webb. Precis som instruerat öppnar hon den olåsta dörren på 19 Wilbraham Crescent och går in i rummet till höger. Därinne finns två saker som snart ska komma att få henne ur balans. Den första är gökuret som högljutt slår klockan tre ovanför hennes huvud. Den andra är det fasansfulla liket som plötsligt ligger på golvet framför henne.

När Hercule Poirot tar sig an mordfallet på nummer 19 är det framför allt en detalj som intresserar honom: Klockorna. Förutom den som Sheila tydligt hört gala så finns det i rummet fyra andra urverk. Det lustiga är att dessa visar en helt annan tid - och ingen av dem tillhör ägaren av huset. Hur kom klockorna dit? Och vad har egentligen tiden 16:13 för betydelse?
Agatha Christie (1890-1976) var en brittisk författare. Hon är än idag en av världens bäst säljande författare och är kanske mest känd för sina böcker om Hercule Poirot och Miss Marple.
---
"Klockorna" © 1964 Agatha Christie Limited. All rights reserved.
"The Clocks" © 1963 Agatha Christie Limited. All rights reserved.
AGATHA CHRISTIE © is a registered trademark of Agatha Christie Limited in the UK and/or elsewhere. All rights reserved.
?/100
Endnu ingen anmeldelser
De bedste priser:

Ingen boganmeldelser ...Læs mere

Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Klockorna' i de 511 aviser, blogs og andre medier, vi har fulgt siden 2010. Men vi har fundet 100.891 andre anmeldelser af bøger.