Kocken och servitrisen - erotisk romance af Desirée Coy

Spar op til

3 kr.

?/100
Endnu ingen anmeldelser

Kocken och servitrisen - erotisk romanceaf Desirée Coy

"Med starka armar lyfter han upp henne på bardisken. Den korta kjolen hon har som servitris åker upp och avslöjar hennes svarta stringtrosor. Hon smeker honom otåligt över det kortklippta huvudet. Manar honom sedan att fortsätta genom att lyfta på rumpan så han kan dra av kjolen och trosorna samtidigt."

Mateo och Lucia städar restaurangen de jobbar på efter stängning. De är båda lite trötta efter arbetspasset men det är Mateos födelsedag och Lucia har planerat en överraskning för när de är klara ...

Den här novellen är publicerad i samarbete med den svenska filmproducenten Erika Lust. Hennes intention är att visa den mänskliga naturen och dess olika sidor genom berättelser om passion, intimitet, lust och kärlek i en blandning av starka historier och erotiska scener.
Desirée Coy är en pseudonym för en etablerad författarinna från Västsverige. Desirée skriver en lustfylld läsning för kvinnan mitt i livet. Berättelser om vänskap, längtan, nyväckt lust, osäkerhet, förbjuden åtrå och lyckliga slut.
?/100
Endnu ingen anmeldelser
De bedste priser:

Ingen boganmeldelser ...Læs mere

Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Kocken och servitrisen - erotisk romance' i de 511 aviser, blogs og andre medier, vi har fulgt siden 2010. Men vi har fundet 100.850 andre anmeldelser af bøger.