Lightyear af Disney

Spar op til

36 kr.

?/100
Endnu ingen anmeldelser

Lightyearaf Disney

Buzz Lightyear och hans bästa vän, Alisha Hawthorne, är Space Rangers. Att skickas till galaxens yttersta delar är något de är vana vid. Men när de, på grund av Buzz, blir strandsatta på en planet tvingas han att rätta till sina misstag. Även fast det innebär att han måste utföra ett uppdrag helt på egen hand vilket innebär att han inte kommer att träffa sina vänner på flera år.

När Buzz äntligen slutfört sitt uppdrag anländer den gigantiska roboten Zurg till planeten och börjar attackera dem. Buzz tvingas slå sig ihop med ett team av otränade rekryter för att vinna över roboten.
Det blir ett äventyr genom tid och rum, och det största uppdraget Buzz Lightyear någonsin har skickats på.

Följ med på en fantastisk resa, baserad på Disneys storfilm med samma namn! Mot oändligheten och vidare!

© Disney. All rights reserved.
Bli förtrollad av DISNEYS fantastiska världar! Följ med på äventyr och upplev magin med Musse Pigg, Aladdin, Dumbo, Blixten McQueen, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana, Lady och Lufsen, Rapunzel, Ariel, Snövit, Jack Sparrow, Hiro, Röjar-Ralf, familjen Superhjältarna, Nemo och alla de andra från DISNEYS underbara skattkammare! Veckla ut öronen och luta dig tillbaka - det är dags för äventyr!
?/100
Endnu ingen anmeldelser
De bedste priser:

Ingen boganmeldelser ...Læs mere

Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Lightyear' i de 454 aviser, blogs og andre medier, vi har fulgt siden 2010. Men vi har fundet 107.222 andre anmeldelser af bøger.