Man kan inte skjuta giraffer af Helena Sigander

Spar op til

1 kr.

?/100
Endnu ingen anmeldelser

Man kan inte skjuta girafferaf Helena Sigander

Nämnden har bestämt sig för att bygga en lågstadieskola på den finaste ödetomten i stan. Tomten har sjöutsikt, nära till de stora vägarna och gott om utrymme för en parkeringsplats, en perfekt plats för ett kontor. Men barnen ska ha nära till naturen, tycker nämnden. Nämndens nytillsatte ordförande misstycker. Han tycker att byggnaden skulle passa bättre som kontor och har en olycksbådande lösning. Fröken i klassrum B känner precis igen vilken sorts människa mannen som dyker upp på skolan tycks vara.

"Man kan inte skjuta giraffer" är en djupt makaber berättelse om psykologin hos skolskjutare, djävulskapet med girighet och den sociala hierarki som uppstår i skolan och för alltid följer oss genom livet.

Helena Sigander är en svensk författare, förläggare och spökskrivare från Halland. Helena debuterade med 1991 och har sedan dess skrivit allt från romaner och noveller till ungdomslitteratur och deckare.
?/100
Endnu ingen anmeldelser
De bedste priser:

Ingen boganmeldelser ...Læs mere

Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Man kan inte skjuta giraffer' i de 511 aviser, blogs og andre medier, vi har fulgt siden 2010. Men vi har fundet 100.891 andre anmeldelser af bøger.