Marabou Beach af Christer Nygren

Spar op til

7 kr.

?/100
Endnu ingen anmeldelser

Marabou BeachTommy Westfelt #8af Christer Nygren

När mördaren Tina Samminen bestämmer sig för att återvända till staden där Tommy Westfelt bor dröjer det inte lång tid förrän Tommy dras in riktiga problem. Som ett spöke från det förflutna hemsöker hon honom och Tommy, som kämpar med sina skulder och som tvingats flytta in i en nedgången husvagn, gör allt i sin makt för att undvika den stundande katastrofen. Samtidigt sker ett brutalt mord i en förort och kriminalinspektör Arne Olander vänder sig till Tommy för att få hjälp med utredningen.
Christer Nygren, född 1956, är en svensk författare och journalist och har bland annat arbetat på Dagbladet och Sundsvalls Tidning. Han debuterade som författare med deckaren "Deadline" 1986 och skrev därefter sju böcker till i samma serie. Christer är mest känd för sina hårdkokta deckare som skildrar ett samhälle i sönderfall.
?/100
Endnu ingen anmeldelser
De bedste priser:

Ingen boganmeldelser ...Læs mere

Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Marabou Beach' i de 449 aviser, blogs og andre medier, vi har fulgt siden 2010. Men vi har fundet 105.012 andre anmeldelser af bøger.