Med annorlunda ögon af Helena Sigander

Spar op til

4 kr.

?/100
Endnu ingen anmeldelser

Med annorlunda ögonaf Helena Sigander

När polisen anländer till lägenheten i Stockholm möts de av en död journalist och en naken kvinna i chock. Den nyblivna änkan Agnes förs till psyket och rättsläkarna fastslår snart att hennes make Christians död orsakades av en hjärtattack. Men kort därpå inser polisen att det är något med det till synes avklarade fallet som inte stämmer. De får reda på att någon letar efter Agnes, någon som är ute efter information som Christian hade och polisen tvingas återuppta fallet. Var Christians död verkligen bara en olycklig slump? Och vad är det för information som försätter Agnes i livsfara?
Fil.mag. Helena Sigander är en svensk författare, förläggare och teaterregissör. Helena debuterade med "Sagor för små änglar med trötta föräldrar" 1991 och har sedan dess skrivit allt från romaner och noveller till ungdomslitteratur och deckare. Hon skriver med stigande spänning i intrigtäta förvecklingar.
?/100
Endnu ingen anmeldelser
De bedste priser:

Ingen boganmeldelser ...Læs mere

Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Med annorlunda ögon' i de 511 aviser, blogs og andre medier, vi har fulgt siden 2010. Men vi har fundet 100.891 andre anmeldelser af bøger.