Mogen frukt smakar bäst - Erotisk novell af Desirée Coy

Spar op til

3 kr.

?/100
Endnu ingen anmeldelser

Mogen frukt smakar bäst - Erotisk novellaf Desirée Coy

Det är onsdag och på onsdagar har Carlos hemmet för sig själv. Som vanligt gör han i ordning sig själv och sitt rum för att titta på Carmens matlagningsprogram. Han har inte träffat Carmen på många år trots att hon känner hans mamma, och när han tittar på hennes program är han fri att fantisera om vad som skulle hända om han var där med henne. Men när hans mamma kommer hem med matvarorna en stund senare är hon inte ensam ...

Den här novellen är publicerad i samarbete med den svenska filmproducenten Erika Lust. Hennes intention är att visa den mänskliga naturen och dess olika sidor genom berättelser om passion, intimitet, lust och kärlek i en blandning av starka berättelser och erotik.

Desirée Coy är en pseudonym för en etablerad författarinna från Västsverige. Desirée skriver lustfylld läsning för kvinnan mitt i livet. Berättelser om vänskap, längtan, nyväckt lust, osäkerhet, förbjuden åtrå och lyckliga slut.
?/100
Endnu ingen anmeldelser
De bedste priser:

Ingen boganmeldelser ...Læs mere

Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Mogen frukt smakar bäst - Erotisk novell' i de 511 aviser, blogs og andre medier, vi har fulgt siden 2010. Men vi har fundet 100.850 andre anmeldelser af bøger.