Mördaren Son of Sam af Orage

Spar op til

3 kr.

?/100
Endnu ingen anmeldelser

Mördaren Son of SamEn del af Tidernas värsta seriemördareaf Orage

David Berkowitz terroriserade New York med sina hemska brott, och hånade polisen med de brev som han lämnade på mordplatserna.
David Berkowitz stod blickstilla i en gränd, med en kniv i ett fast grepp i handen. Det var julafton 1975 och han skulle döda. Han fick syn på en ung flicka på skridskor ute på skridskobanan. Allt han såg var ett potentiellt offer. Han hade burit sitt raseri i tio år, och nu skulle det bryta igenom den lugna fasaden och visa sig för världen. När flickan var färdig på isen vinkade hon farväl till sina vänner och började gå hemåt. Mördarens chans hade kommit. Berkowitz steg raskt ut ur skuggan, tog tag i flickan och högg henne brutalt i sidan med kniven. Hon slog sig fri och kunde springa i säkerhet. Angriparen blev kvar i gränden, fylld av ilska och ånger. Även om den unga flickan kom undan var en seriemördare född ... Vilka brott gjorde han sig skyldig till? Och vad ledde fram till hans gripande?
TIDERNAS VÄRSTA SERIEMÖRDARE är en serie om uppmärksammade seriemördare och brotten de begått som både fängslat och förfärat omvärlden. I kortare artiklar och reportage följer vi världens mest omskrivna seriemördare.
Ursprungligen publicerad av Orage och Bokasin.se
?/100
Endnu ingen anmeldelser
De bedste priser:

Ingen boganmeldelser ...Læs mere

Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Mördaren Son of Sam' i de 511 aviser, blogs og andre medier, vi har fulgt siden 2010. Men vi har fundet 100.874 andre anmeldelser af bøger.