Otrohet och choklad - erotisk romance af Desirée Coy

Spar op til

14 kr.

?/100
Endnu ingen anmeldelser

Otrohet och choklad - erotisk romanceaf Desirée Coy

"Så Jesper fortsatte att dekorera henne med sushibitar. På brösten och i en y-form ner mot det mörka venusberget som var täckt av ett kort, tätt könshår för att sedan bjuda på renrakade blygdläppar som glänste av lust."
Det går bra för Jesper Stierna, karriären som försvarsadvokat har tagit fart, han syns i tidningarna och han har blivit tillfrågad att hålla en gästföreläsning på universitet. Att äktenskapet knakar i fogarna gör inte så mycket, för han har träffat någon ny som får honom att känna sig levande och uppskattad. Med henne behöver han inte ens ta det där lilla blå pillret.
Otrohet och choklad är en fristående novell men hör ihop med bokserien Bokklubben Basic Instinct av samma författare.

Desirée Coy är en pseudonym för en etablerad författarinna från Västsverige. Desirée skriver lustfylld läsning för kvinnan mitt i livet. Berättelser om vänskap, längtan, nyväckt lust, osäkerhet, förbjuden åtrå och lyckliga slut.
?/100
Endnu ingen anmeldelser
De bedste priser:

Ingen boganmeldelser ...Læs mere

Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Otrohet och choklad - erotisk romance' i de 454 aviser, blogs og andre medier, vi har fulgt siden 2010. Men vi har fundet 107.320 andre anmeldelser af bøger.