Överlevarlust - Erotisk novell af Desirée Coy

Spar op til

8 kr.

?/100
Endnu ingen anmeldelser

Överlevarlust - Erotisk novellaf Desirée Coy

"Han smeker min nacke, pussar mitt öra, drar handen över mitt korta hår som om det fortfarande vore långt och böljande. Smeker runt mina bröst, noga med att inte nudda kompressen men samtidigt inte rädd för den."

Det senaste året har varit tufft, men Anna överlevde cancern och nu kan hon och John tillsammans upptäcka den nya versionen av henne. Han tappar upp ett bad till henne och hon njuter av värmen. I badet rör han henne mjukt och hon känner hur längtan efter mer vaknar i kroppen.

Den här novellen är publicerad i samarbete med den svenska filmproducenten Erika Lust. Hennes intention är att visa den mänskliga naturen och dess olika sidor genom berättelser om passion, intimitet, lust och kärlek i en blandning av starka berättelser och erotik.

Desirée Coy är en pseudonym för en etablerad författarinna från Västsverige. Desirée skriver lustfylld läsning för kvinnan mitt i livet. Berättelser om vänskap, längtan, nyväckt lust, osäkerhet, förbjuden åtrå och lyckliga slut.
?/100
Endnu ingen anmeldelser
De bedste priser:

Ingen boganmeldelser ...Læs mere

Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Överlevarlust - Erotisk novell' i de 454 aviser, blogs og andre medier, vi har fulgt siden 2010. Men vi har fundet 107.320 andre anmeldelser af bøger.