Persondataloven og sagsbehandling i praksis af Ulrich Stigaard Jensen

Persondataloven og sagsbehandling i praksis af Ulrich Stigaard Jensen

?

/100

Endnu ingen
anmeldelser
Persondataloven og sagsbehandling i praksis henvender sig til alle, der er i berøring med behandling af afgørelsessager i den offentlige forvaltning. Både studerende, praktikere, konsulenter og andre, der har behov for indsigt i persondatalovens samspil med og indflydelse på konkret sagsbehandling kan have glæde af bogen.

Bogen er den eneste, der har specielt fokus på persondatalovens regler ved behandling af persondata i forbindelse med afgørelsessager. Persondatalovens grundregler gennemgås og illustreres med praksis og der gives praktiske anvisninger på, hvordan persondataloven overholdes ved behandling af afgørelsessager. De persondataretlige krav holdes desuden op mod de almindelige forvaltningsretlige regler med henblik på at illustrere forskelle og ligheder.

Ulrich Stigaard Jensen er ankechef i Natur- og Miljøklagenævnet og eksterne lektor i forvaltningsret ved Københavns Universitet. Derudover underviser han i forskellige sammenhænge i persondataret, forvaltningsret og LEAN.

Indholdsoversigt

Kapitel 1. Persondatalovens baggrund og formål
Kapitel 2. Persondatalovens terminologi og begreber
Kapitel 3. Grundprincipper for behandling af personoplysninger - en ramme sættes
Kapitel 4. De materielle behandlingsregler
Kapitel 5. Oplysningspligt
Kapitel 6. Indsigtsrettten
Kapitel 7. Indsigelsesretten og ret til berigtigelse, sletning eller blokering af oplysninger
Kapitel 8. Udveksling af personoplysninger mellem offentlige myndigheder
Kapitel 9. Offentliggørelse af personoplysninger på Internettet
Kapitel 10. Afsluttende bemærkninger

Forkortelser
Litteratur
Afgørelser
Bilagsfortegnelse
?
Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Persondataloven og sagsbehandling i praksis' af Ulrich Stigaard Jensen i de 278 aviser, blogs og andre medier, vi følger. Men vi har fundet 71.135 andre anmeldelser af bøger.

Andre bøger udgivet af DJØF Forlag

Faglitteratur
Power i projekter og portefølje af Niels Ahrengot, John Ryding Olsson, Mette Lindegaard Attrup og Niels Ahrengot og Mette Lindegaard Attrup Indbundet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 521,-
Faglitteratur 58
Offentlige styringsparadigmer af Carsten Greve, Kurt Klaudi Klausen, Lotte Bøgh Andersen og af Lotte Bøgh Andersen m.fl. Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 165,-
Faglitteratur 71
Grundloven af Jørgen Albæk Jensen, Jens Peter Christensen og Michael Hansen Jensen Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 41,-
Faglitteratur 66
Digital transformation af Pernille Kræmmergaard Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 215,-
Faglitteratur 56
Konkurrencestaten af Ove K. Pedersen og Søren Kaj Andersen Indbundet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 240,-
Faglitteratur
Integration - her går det godt af Hjarn von Zernichow Borberg Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 240,-
Faglitteratur
Bæredygtig global udvikling af Steen Hildebrandt Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 160,-
Faglitteratur
What happened to af Pia Deleuran Hæftet bog
PRISER FRA KR. 345,-
Faglitteratur
Strafferet af Gorm Toftegaard Nielsen Hæftet bog
PRISER FRA KR. 158,-
Faglitteratur
Retssystemet og juridisk metode af Peter Blume Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 307,-
Faglitteratur 95
Overmod og afmagt af Jørgen Grønnegård Christensen og Peter Bjerre Mortensen Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 210,-
Faglitteratur
Retsplejeloven - Straffeloven af Jens Møller Hæftet bog
PRISER FRA KR. 231,-

Andre populære bøger i samme genre

Faglitteratur 60
Hvad er et menneske? af Svend Brinkmann Indbundet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 72,-
Faglitteratur 97
Valdemarsro - aftensmad af Ann-Christine Hellerup Brandt Indbundet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 151,-
Faglitteratur 86
Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag af Morten Münster Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 110,-
Faglitteratur 87
Keto af Jane Faerber Indbundet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 150,-
Faglitteratur 51
Ét liv Én tid Ét menneske af Morten Albæk Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 110,-
Faglitteratur 85
Godnathistorier for rebelske piger af Francesca Cavallo og Elena Favilli Indbundet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 158,-
Faglitteratur 62
Det, du ikke forstår, gør dig klogere af Svend Brinkmann, Tor Nørretranders og Rane Willerslev Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 122,-
Faglitteratur 67
Pseudoarbejde af Anders Fogh Jensen og Dennis Nørmark Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 110,-
Faglitteratur 62
Gå glip af Svend Brinkmann Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 69,-
Faglitteratur
Interview af Svend Brinkmann og Steinar Kvale Hæftet bog
PRISER FRA KR. 345,-
Faglitteratur 85
Hvad er et æg? af Johan Olsen Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 108,-
Faglitteratur 89
Viking af Jeanette Varberg Indbundet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 110,-
Faglitteratur 65
Lev mere tænk mindre af Pia Callesen Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 117,-
Faglitteratur 62
Kunsten at være fucking ligeglad af Mark Manson Indbundet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 164,-
Faglitteratur 76
Vesten mod Vesten af Rune Lykkeberg Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 260,-
Faglitteratur 84
Kortlægningen af Danmark - op til midten af 1800-tallet af Peder Dam Indbundet bog
PRISER FRA KR. 460,-
Faglitteratur 66
Alis danmarkshistorie af Kristoffer Flakstad og Ali Aminali Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 183,-
Faglitteratur 80
Factfulness af Hans Rosling, Anna Rosling Rönnlund og Ola Rosling Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 61,-
Faglitteratur 79
Stå fast af Svend Brinkmann Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 69,-
Faglitteratur
Stærk, let og mæt af Anne Hjernøe Indbundet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 117,-
Faglitteratur
Højskolesangbogen   Indbundet bog
PRISER FRA KR. 177,-
Faglitteratur 20
3 gode ting af Mikael Kamber Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 111,-
Faglitteratur 65
Sense af Suzy Wengel Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 138,-
Faglitteratur 79
Mythos af Stephen Fry Indbundet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 136,-