Persondataretlig regelsamling af Peter Blume

Persondataretlig regelsamling af Peter Blume

?

/100

Endnu ingen
anmeldelser
Djøf Forlag har i samarbejde med professor Peter Blume, Københavns Universitet, samlet de vigtigste persondataretlige regler i tilknytning til EU persondataretsreform og suppleret med et gennemarbejdet, tværgående stikordsregister.Regelsamlingen indeholder de almindelige persondataretlige regler, der gælder i dansk ret:PersondataforordningDatabeskyttelseslovDatabeskyttelseskonventionRetshåndhævelseslovRegister
?
Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Persondataretlig regelsamling' af Peter Blume i de 275 aviser, blogs og andre medier, vi følger. Men vi har fundet 69.395 andre anmeldelser af bøger.

Andre bøger af Peter Blume

Faglitteratur
Personen i persondataretten af Peter Blume Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 348,-
Faglitteratur
Politi, magt og historie af Peter Blume, Helle Vogt og Mette Volquartzen Ebog
PRISER FRA KR. 420,-
Faglitteratur
Ret, privatliv og teknologi af Janne Rothmar Herrmann og Peter Blume Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 350,-
Faglitteratur
Databeskyttelsesret af Peter Blume Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 425,-
Faglitteratur
Den nye persondataret af Peter Blume Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 430,-
Faglitteratur
Den nye persondatarets aktører af Peter Blume Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 303,-
Faglitteratur
Persondataretlige grundfigurer af Peter Blume Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 318,-
Faglitteratur
Retssystemet og juridisk metode af Peter Blume Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 300,-
Faglitteratur
Ret på flere felter af Peter Blume, Michael Gøtze og Trine Baumbach Hæftet bog
PRISER FRA KR. 413,-
Faglitteratur
Persondataretten - nu og i fremtiden af Peter Blume Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 201,-
Faglitteratur
Legal Method in Danish Law af Peter Blume Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 144,-
Faglitteratur
Persondataret i ansættelsesforhold af Jens Kristiansen og Peter Blume Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 236,-

Andre bøger udgivet af DJØF Forlag

Faglitteratur 66
Digital transformation af Pernille Kræmmergaard Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 235,-
Faglitteratur
Socialforvaltningsret af Jon Andersen Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 440,-
Faglitteratur
Køb og salg af virksomheder af Christian Dilling Lundgren, Johannus Egholm Hansen, Jóhannus Egholm Hansen og Michael Nørremark Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 898,-
Faglitteratur 95
Overmod og afmagt af Jørgen Grønnegård Christensen og Peter Bjerre Mortensen Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 209,-
Faglitteratur
Power i projekter og portefølje af John Ryding Olsson, Mette Lindegaard Attrup og Niels Ahrengot og Mette Lindegaard Attrup Indbundet bog
PRISER FRA KR. 530,-
Faglitteratur
Lærebog om indkomstskat af Lida Hulgaard, Aage Michelsen, Margrethe Nørgaard, Jane Bolander, John Engsig, Steen Askholt og Liselotte Madsen m.fl. Indbundet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 901,-
Faglitteratur
Bæredygtig global udvikling af Steen Hildebrandt Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 160,-
Faglitteratur
Retssystemet og juridisk metode af Peter Blume Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 300,-
Faglitteratur
Organisationsteori af Egil Fivelsdal og Jørgen Frode Bakka Hæftet bog
PRISER FRA KR. 330,-
Faglitteratur
Obligationsret 1. del af Torsten Iversen Ebog
PRISER FRA KR. 499,-
Faglitteratur 80
Ledelse af køn af Sara Louise Muhr Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 222,-
Faglitteratur 56
Konkurrencestaten af Ove K. Pedersen og Søren Kaj Andersen Indbundet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 278,-

Andre populære bøger i samme genre

Faglitteratur 56
Hvad er et menneske? af Svend Brinkmann Indbundet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 136,-
Faglitteratur 94
Valdemarsro - aftensmad af Ann-Christine Hellerup Brandt Indbundet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 151,-
Faglitteratur 86
Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag af Morten Münster Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 110,-
Faglitteratur 87
Keto af Jane Faerber Indbundet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 150,-
Faglitteratur 51
Ét liv Én tid Ét menneske af Morten Albæk Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 110,-
Faglitteratur
Stærk, let og mæt af Anne Hjernøe Indbundet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 117,-
Faglitteratur 90
Viking af Jeanette Varberg Indbundet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 110,-
Faglitteratur 67
Pseudoarbejde af Anders Fogh Jensen og Dennis Nørmark Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 110,-
Faglitteratur
Supertrends af Lars Tvede Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 151,-
Faglitteratur 62
Det, du ikke forstår, gør dig klogere af Svend Brinkmann, Tor Nørretranders og Rane Willerslev Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 122,-
Faglitteratur 94
Design din fremtid af Soulaima Gourani Indbundet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 110,-
Faglitteratur 89
Beskidte milliarder af Michael Lund, Simon Bendtsen og Eva Jung Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 110,-
Faglitteratur 76
Vesten mod Vesten af Rune Lykkeberg Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 261,-
Faglitteratur 76
12 regler for livet af Jordan B. Peterson Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 117,-
Faglitteratur 79
Stå fast af Svend Brinkmann Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 69,-
Faglitteratur
Interview af Svend Brinkmann og Steinar Kvale Hæftet bog
PRISER FRA KR. 396,-
Faglitteratur 62
Kunsten at være fucking ligeglad af Mark Manson Indbundet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 164,-
Faglitteratur 62
Gå glip af Svend Brinkmann Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 69,-
Faglitteratur 85
Godnathistorier for rebelske piger af Francesca Cavallo og Elena Favilli Indbundet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 158,-
Faglitteratur 65
Lev mere tænk mindre af Pia Callesen Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 117,-
Faglitteratur 65
21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost af Jerk W. Langer og Louise Bruun Indbundet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 110,-
Faglitteratur 80
Factfulness af Hans Rosling, Anna Rosling Rönnlund og Ola Rosling Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 175,-
Faglitteratur
Søvnhormonet Melatonin af Anette Harbech Olesen  
PRISER FRA KR. 180,-
Faglitteratur
Ny krop på 4 uger af Michelle Kristensen Indbundet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 177,-