Persondataretlige grundfigurer af Peter Blume

Persondataretlige grundfigurer Strejftog i den nye persondataret af Peter Blume

?

/100

Endnu ingen
anmeldelser
Med EU-persondataretsforordningen er der sket væsentlige ændringer i den persondataretlige regulering, som ikke blot har praktisk, men tillige principiel betydning. Meget af det, som med persondataloven gælder i dag, vil fortsætte, men i en ny indpakning, samtidig med at egentlige nye tiltag ser dagens lys. Dette bliver en del af dansk ret, når forordningen får virkninger 25. maj 2018. Denne begivenhed gør det nærliggende at overveje de grundlæggende retlige figurer, der understøtter databeskyttelsen og som har betydning for den interesseafvejning, som reguleringen hviler på. Et centralt spørgsmål er på hvilken måde relationerne mellem de registrerede og de dataansvarlige samt databehandlerne kan normeres således, at der en tilfredsstillende databeskyttelse og samtidig en realistisk mulighed for at anvende personoplysninger. Dette spørgsmål kræver konstant nye svar. Bogen indeholder overvejelser og refleksioner vedrørende en række af persondatarettens grundspørgsmål. Indholdsoversigt: Forord Kapitel 1. Tradition og nyt Kapitel 2. Reguleringsform Kapitel 3. Reguleringsmodel Kapitel 4. Behandlingsbetingelser Kapitel 5. Sikkerhed Kapitel 6. Rettigheder Kapitel 7. Den globale scene Kapitel 8. Realitet eller fiktion Kapitel 9. For hvem ringer klokkerne Kapitel 10. Offentlig eller privat sektor Kapitel 11. Persondatarettens ekspansive tendens Litteratur Domsregister Stikordsregister
?
Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Persondataretlige grundfigurer' af Peter Blume i de 380 aviser, blogs og andre medier, vi følger. Men vi har fundet 91.052 andre anmeldelser af bøger.

Andre bøger af Peter Blume

Faglitteratur
Persondatarettens dilemmaer af Peter Blume Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 261,-
Faglitteratur
Retssystemet og juridisk metode af Peter Blume Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 190,-
Faglitteratur
Persondatarettens kilder og metode af Peter Blume Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 251,-
Faglitteratur
TV-overvågningsloven af Peter Blume Ebog
PRISER FRA KR. 264,-
Faglitteratur
Personen i persondataretten af Peter Blume Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 330,-
Faglitteratur
Politi, magt og historie af Peter Blume, Helle Vogt og Mette Volquartzen Ebog
PRISER FRA KR. 430,-
Faglitteratur
Ret, privatliv og teknologi af Janne Rothmar Herrmann og Peter Blume Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 350,-
Faglitteratur
Databeskyttelsesret af Peter Blume Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 425,-
Faglitteratur
Persondataretlig regelsamling af Peter Blume Hæftet bog
PRISER FRA KR. 174,-
Faglitteratur
Den nye persondataret af Peter Blume Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 445,-
Faglitteratur
Den nye persondatarets aktører af Peter Blume Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 295,-
Faglitteratur
Ret på flere felter af Peter Blume, Michael Gøtze og Trine Baumbach Hæftet bog
UDSOLGT FRA FORLAGET

Andre bøger udgivet af DJØF Forlag

Faglitteratur 73
Kapital og ideologi af Thomas Piketty Indbundet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 224,-
Faglitteratur 81
Den frygtløse organisation af Amy C. Edmondson Ebog
PRISER FRA KR. 325,-
Faglitteratur
Blockchain business af Jan Damsgaard og Susanne Sayers Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 240,-
Faglitteratur 79
Fra velfærdsstat til overvågningsstat af Michael Jarlner og Kim Escherich Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 170,-
Faglitteratur
Power i projekter og portefølje af Niels Ahrengot, John Ryding Olsson, Mette Lindegaard Attrup, John R. Olsson og Niels Ahrengot og Mette Lindegaard Attrup Indbundet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 185,-
Faglitteratur 66
Digital transformation af Pernille Kræmmergaard Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 215,-
Faglitteratur 56
Konkurrencestaten af Ove K. Pedersen og Søren Kaj Andersen Indbundet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 264,-
Faglitteratur
Straffeprocessens katekismus af Thomas Elholm og Trine Baumbach Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 260,-
Faglitteratur
Klimavalget af Rune Stubager og Kasper Møller Hansen Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 325,-
Faglitteratur
Kommenteret straffelov af Thomas Elholm, Gorm Toftegaard Nielsen, Lasse Lund Madsen, Morten Niels Jakobsen, Morten Niels Jakobsen og Lasse Lund Madsen og Hanne Rahbæk og Jens Røn Ebog
PRISER FRA KR. 135,-
Faglitteratur
Køreklar Personbil- 22.udgave af Mogens Stjernqvist og Lars-Christian Borg Hæftet bog
PRISER FRA KR. 255,-
Faglitteratur 58
Offentlige styringsparadigmer af Carsten Greve, Kurt Klaudi Klausen, Lotte Bøgh Andersen og Kurt Klaudi Klausen og Jacob Torfing m.fl. Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 175,-

Andre populære bøger i samme genre

Faglitteratur 64
Vi er det liv vi lever af Svend Brinkmann Indbundet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 132,-
Faglitteratur 79
Gopler ældes baglæns af Nicklas Brendborg Indbundet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 150,-
Faglitteratur
Svend Brinkmann fortæller om livet, døden og jagten på sandheden af Svend Brinkmann og Thomas Brunstrøm Indbundet bog · Lydbog
PRISER FRA KR. 66,-
Faglitteratur 75
Livsstil er en livsstil af Anders Matthesen Indbundet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 120,-
Faglitteratur 59
Blondinens betragtninger af Helle Thorning-Schmidt Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 149,-
Faglitteratur 73
Det hele handler ikke om dig af Niels Overgaard Indbundet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 125,-
Faglitteratur 84
MATADOR af Christian Monggaard og Jacob Wendt Jensen  
PRISER FRA KR. 314,-
Faglitteratur 66
Lærke Bagger strik af Lærke Bagger Indbundet bog
PRISER FRA KR. 309,-
Faglitteratur 72
Valdemarsro - Grøn aftensmad af Ann-Christine Hellerup Brandt Indbundet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 145,-
Faglitteratur
Valdemarsro jul af Ann-Christine Hellerup Brandt Indbundet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 145,-
Faglitteratur 88
Valdemarsro - Aftensmad af Ann-Christine Hellerup Brandt Indbundet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 145,-
Faglitteratur
Sigurd fortæller om naturvidenskab. af Sigurd Barrett og Eskild Dohn Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 145,-
Faglitteratur 81
Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte af Jytte Vikkelsøe Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 70,-
Faglitteratur 89
Store Nordiske Krig af Dan H. Andersen  
PRISER FRA KR. 389,-
Faglitteratur 76
De bedste fra Madbanditten af Jane Faerber Indbundet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 145,-
Faglitteratur 61
Hvad er et menneske? af Svend Brinkmann Indbundet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 75,-
Faglitteratur 66
Højskolesangbogen 2020    
PRISER FRA KR. 246,-
Faglitteratur 76
Jytte vender tilbage af Morten Münster Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 141,-
Faglitteratur 86
Viking af Jeanette Varberg Indbundet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 113,-
Faglitteratur 85
Godnathistorier for rebelske piger af Francesca Cavallo og Elena Favilli Indbundet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 162,-
Faglitteratur 65
Sidste chance af Svend Brinkmann, Lene Tanggaard og Thomas Aastrup Rømer Hæftet bog
PRISER FRA KR. 219,-
Faglitteratur 51
Ét liv Én tid Ét menneske af Morten Albæk Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 113,-
Faglitteratur 92
Under sejl af Erik Gøbel Indbundet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 217,-
Faglitteratur 63
Kunsten at være fucking ligeglad af Mark Manson Indbundet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 169,-