Persondataretlige grundfigurer af Peter Blume

Persondataretlige grundfigurer Strejftog i den nye persondataret af Peter Blume

?

/100

Endnu ingen
anmeldelser
Med EU-persondataretsforordningen er der sket væsentlige ændringer i den persondataretlige regulering, som ikke blot har praktisk, men tillige principiel betydning. Meget af det, som med persondataloven gælder i dag, vil fortsætte, men i en ny indpakning, samtidig med at egentlige nye tiltag ser dagens lys. Dette bliver en del af dansk ret, når forordningen får virkninger 25. maj 2018.Denne begivenhed gør det nærliggende at overveje de grundlæggende retlige figurer, der understøtter databeskyttelsen og som har betydning for den interesseafvejning, som reguleringen hviler på. Et centralt spørgsmål er på hvilken måde relationerne mellem de registrerede og de dataansvarlige samt databehandlerne kan normeres således, at der en tilfredsstillende databeskyttelse og samtidig en realistisk mulighed for at anvende personoplysninger. Dette spørgsmål kræver konstant nye svar. Bogen indeholder overvejelser og refleksioner vedrørende en række af persondatarettens grundspørgsmål. Indholdsoversigt: Forord Kapitel 1. Tradition og nyt Kapitel 2. Reguleringsform Kapitel 3. Reguleringsmodel Kapitel 4. Behandlingsbetingelser Kapitel 5. Sikkerhed Kapitel 6. Rettigheder Kapitel 7. Den globale scene Kapitel 8. Realitet eller fiktion Kapitel 9. For hvem ringer klokkerne Kapitel 10. Offentlig eller privat sektor Kapitel 11. Persondatarettens ekspansive tendens Litteratur Domsregister Stikordsregister
?
Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Persondataretlige grundfigurer' af Peter Blume i de 272 aviser, blogs og andre medier, vi følger. Men vi har fundet 66.121 andre anmeldelser af bøger.

Andre bøger af Peter Blume

Faglitteratur
Politi, magt og historie af Peter Blume, Helle Vogt og Mette Volquartzen Ebog
FIND BEDSTE PRIS
Faglitteratur
Ret, privatliv og teknologi af Janne Rothmar Herrmann, Peter Blume og Peter Blume Janne Rothmar Herrmann Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 99,-
Faglitteratur
Databeskyttelsesret af Peter Blume Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 425,-
Faglitteratur
Persondataretlig regelsamling af Peter Blume Hæftet bog
PRISER FRA KR. 174,-
Faglitteratur
Den nye persondataret af Peter Blume Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 462,-
Faglitteratur
Den nye persondatarets aktører af Peter Blume Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 313,-
Faglitteratur
Retssystemet og juridisk metode af Peter Blume Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 334,-
Faglitteratur
Ret på flere felter af Peter Blume, Michael Gøtze og Trine Baumbach Hæftet bog
PRISER FRA KR. 413,-
Faglitteratur
Persondataretten - nu og i fremtiden af Peter Blume Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 245,-
Faglitteratur
Legal Method in Danish Law af Peter Blume Hæftet bog · Ebog
FIND BEDSTE PRIS
Faglitteratur
Persondataret i ansættelsesforhold af Jens Kristiansen og Peter Blume Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 236,-
Ret og digital forvaltning af Peter Blume og Hans Christian Spies Ebog
FIND BEDSTE PRIS

Andre bøger udgivet af DJØF Forlag

Faglitteratur 56
Konkurrencestaten af Ove K. Pedersen og Søren Kaj Andersen Indbundet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 270,-
Faglitteratur 95
Overmod og afmagt af Jørgen Grønnegård Christensen og Peter Bjerre Mortensen Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 209,-
Faglitteratur
Bæredygtig global udvikling af Steen Hildebrandt Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 185,-
Faglitteratur
Retssystemet og juridisk metode af Peter Blume Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 334,-
Faglitteratur
Lærebog i erstatningsret af Bo von Eyben, Jørgen Nørgaard, Hans Henrik Vagner og Helle Isager Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 580,-
Faglitteratur
Kommenteret straffelov, Speciel del af Thomas Elholm, Vagn Greve, Gorm Toftegaard Nielsen, Poul Dahl Jensen, Asbjørn Jensen og Morten Niels Jakobsen m.fl. Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 714,-
Faglitteratur
Obligationsret af Bernhard Gomard, Torsten Iversen, mfl, Gomard B og Bernahrd Gomard Torsten Iversen Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 165,-
Faglitteratur
Power i projekter og portefølje af John Ryding Olsson, Mette Lindegaard Attrup og Niels Ahrengot og Mette Lindegaard Attrup Indbundet bog
PRISER FRA KR. 530,-
Faglitteratur
Organisationsteori af Egil Fivelsdal, J. F. Bakka og Jørgen Frode Bakka Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 309,-
Faglitteratur 65
Digital transformation af Pernille Kræmmergaard Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 215,-
Faglitteratur 71
Grundloven af Jørgen Albæk Jensen, Jens Peter Christensen og Michael Hansen Jensen Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 76,-
Faglitteratur
Grundlæggende arbejdsret af Jens Kristiansen, Torkild Justesen red. og Kia Philip Dollerschel Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 279,-

Andre populære bøger i samme genre

Faglitteratur
Ny krop på 4 uger af Michelle Kristensen Indbundet bog
PRISER FRA KR. 180,-
Faglitteratur
Stærk, let og mæt af Anne Hjernøe Indbundet bog
PRISER FRA KR. 160,-
Faglitteratur 51
Ét liv Én tid Ét menneske af Morten Albæk Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 110,-
Faglitteratur 67
Pseudoarbejde af Anders Fogh Jensen og Dennis Nørmark Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 110,-
Faglitteratur 74
Vesten mod Vesten af Rune Lykkeberg Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 260,-
Faglitteratur 57
Hovedspringere af Carsten Jensen  
PRISER FRA KR. 30,-
Faglitteratur 86
Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag af Morten Münster Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 110,-
Faglitteratur
Interview af Svend Brinkmann og Steinar Kvale Hæftet bog
PRISER FRA KR. 363,-
Faglitteratur 80
Keto af Jane Faerber Indbundet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 151,-
Faglitteratur 62
Det, du ikke forstår, gør dig klogere af Svend Brinkmann, Tor Nørretranders og Rane Willerslev Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 122,-
Faglitteratur 65
Lev mere tænk mindre af Pia Callesen Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 90,-
Faglitteratur 62
Gå glip af Svend Brinkmann Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 69,-
Faglitteratur 79
Stå fast af Svend Brinkmann Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 69,-
Faglitteratur 65
21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost af Jerk W. Langer og Louise Bruun Indbundet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 117,-
Faglitteratur 65
Grib livet - Slip angsten af Pia Callesen Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 90,-
Faglitteratur 80
Factfulness af Hans Rosling, Anna Rosling Rönnlund og Ola Rosling Hæftet bog · Ebog
PRISER FRA KR. 174,-
Faglitteratur 73
Det sørgende dyr af Svend Brinkmann Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 190,-
Faglitteratur 79
Takt og Tone af Emma Gad Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 30,-
Faglitteratur 72
Ståsteder af Svend Brinkmann Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 69,-
Faglitteratur 64
Kældermennesker af Carsten Jensen Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 83,-
Faglitteratur
Gå-bogen af Bente Klarlund Pedersen Indbundet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 110,-
Faglitteratur 34
OFFLINE af Imran Rashid og Søren Kenner Hæftet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 122,-
Faglitteratur 79
Sundt blodtryk på 14 dage af Jerk W. Langer og Jens Linnet Ebog
PRISER FRA KR. 100,-
Faglitteratur 62
Kunsten at være fucking ligeglad af Mark Manson Indbundet bog · Ebog · Lydbog
PRISER FRA KR. 165,-