Servicebesök - erotisk novell af Cupido

Spar op til

6 kr.

?/100
Endnu ingen anmeldelser

Servicebesök - erotisk novellaf Cupido

Doris återvände till vardagsrummet, men den här gången satte hon sig på armen till min fåtölj i stället för på soffan. Jag stelnade till av förvåning när hon slog sina armar runt min hals och frågade med sin eleganta röst om de andra höll med henne, om att jag var en snäll och artig men fattig man som förtjänade bättre. Innan jag återfick fattningen hade de andra bekräftat Doris uppfattning om mig. Samtidigt reste de sig upp och gick fram till mig. De tog min hand och ledde mig nerför trappan från vardagsrummet till ett varmt rum med ett massagebord, ett par fåtöljer och en säng. Det brann ljus på bordet och lugn musik spelades i högtalarna. Jag bestämde mig för att följa deras order oavsett vad. Jag kunde inte sluta nu, hela situationen var alldeles för spännande ...

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.
?/100
Endnu ingen anmeldelser
De bedste priser:

Ingen boganmeldelser ...Læs mere

Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Servicebesök - erotisk novell' i de 511 aviser, blogs og andre medier, vi har fulgt siden 2010. Men vi har fundet 100.891 andre anmeldelser af bøger.