Skuggor från förr af Claire Rayner

Spar op til

16 kr.

?/100
Endnu ingen anmeldelser

Skuggor från förrSläkten Lackland #6af Claire Rayner

Den tjugonde oktober 1866 anländer syskonen Amy och Fenton Lucas till England. Med ärvda pengar har de tagit färjan från Boston och köpt sitt första hem i London. Både Amy och Fenton är skådespelare, och i flera veckor besöker de stadens teatrar för att be om jobb.

En dag bryter Fenton benet och tvingas uppsöka sjukvård. De blir rådda att åka till Queen Eleanors sjukhus, och väl där stöter de på Abel och Freddy och lär på så vis känna familjen Lackland. Amy upptäcker snart att den kända aktrisen Lilith Lucas är hennes farmor, något som Abby inte vill höra talas om.

Upptäckten om släktskapet med Lilith Lucas gör Amy överlycklig, men när hon börjar nysta i det förflutna väcks gamla oförrätter till liv.
Claire Rayners krönika över Lackland-släkten sträcker sig från början av 1800-talet till långt in på 1900-talet. Serien består av 12 delar som både kan läsas fristående och kronologiskt.
Claire Rayner (1932-2010) var utbildad sjuksköterska och arbetade på flera olika sjukhus i London. Hennes stora intresse för medicinska och sociala frågor resulterade i ett stort antal artiklar och fackböcker. "Släkten Lackland" är hennes stora genombrott som skönlitterär författare.
?/100
Endnu ingen anmeldelser
De bedste priser:

Ingen boganmeldelser ...Læs mere

Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Skuggor från förr' i de 511 aviser, blogs og andre medier, vi har fulgt siden 2010. Men vi har fundet 100.850 andre anmeldelser af bøger.