Sluta inte af Desirée Coy

Spar op til

2 kr.

?/100
Endnu ingen anmeldelser
Advokat Caroline Stierna stänger av sin mobil och hänger sig helt åt den bubbla hon välkomnas in i av miljonären och entreprenören Alastair Smalls. Under affärsresan i Karibien är livet enkelt och det strikt professionella varvas sömlöst med utforskandet av nya, erotiska upplevelser.
Jesper är långt borta och i paradiset kan Caroline ladda batterierna och glömma äktenskapsproblemen hemma i Sverige. Frågan om vad hon och Alastair egentligen håller på med kan vänta, det är dags att leva i nuet och låta resten försvinna ...
Delen om Caroline i serien Bokklubben Basic Instinct innehåller en mörkare spin på klassisk chick-lit och skildrar en mogen kvinnas krokiga väg genom äktenskap, hemligheter och att försöka hitta sig själv. Serien tillhör genren erotisk romance och kan bäst beskrivas som en modern Sex and the City.
Desirée Coy är en pseudonym för en etablerad författarinna från Västsverige. Desirée skriver lustfylld läsning för kvinnan mitt i livet. Berättelser om vänskap, längtan, nyväckt lust, osäkerhet, förbjuden åtrå och lyckliga slut.
?/100
Endnu ingen anmeldelser
De bedste priser:

Ingen boganmeldelser ...Læs mere

Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Sluta inte' i de 511 aviser, blogs og andre medier, vi har fulgt siden 2010. Men vi har fundet 100.850 andre anmeldelser af bøger.