Stönandet på andra sidan väggen - erotisk novell af Desirée Coy

Spar op til

3 kr.

?/100
Endnu ingen anmeldelser

Stönandet på andra sidan väggen - erotisk novellaf Desirée Coy

Mickeys granne är högljudd, hon har sex alla tider på dygnet och Mickey som är journalist och jobbar hemifrån har svårt att fokusera på sitt jobb. Han testar allting för att distrahera sig och dränka ljudet men inget fungerar och han bestämmer sig för att hämnas. Men när hon dyker upp utanför hans dörr är det inte längre ilska han känner ...

Den här novellen är publicerad i samarbete med den svenska filmproducenten Erika Lust. Hennes intention är att visa den mänskliga naturen och dess olika sidor genom berättelser om passion, intimitet, lust och kärlek i en blandning av starka historier och erotiska scener.

Desirée Coy är en pseudonym för en etablerad författarinna från Västsverige. Desirée skriver en lustfylld läsning för kvinnan mitt i livet. Berättelser om vänskap, längtan, nyväckt lust, osäkerhet, förbjuden åtrå och lyckliga slut.
?/100
Endnu ingen anmeldelser
De bedste priser:

Ingen boganmeldelser ...Læs mere

Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Stönandet på andra sidan väggen - erotisk novell' i de 511 aviser, blogs og andre medier, vi har fulgt siden 2010. Men vi har fundet 100.850 andre anmeldelser af bøger.