Toy Story 3 af Disney

Spar op til

22 kr.

?/100
Endnu ingen anmeldelser

Toy Story 3af Disney

Nu när Andy har blivit stor vet Woody, Buzz Lightyear och de andra leksakerna inte vad som kommer att hända med dem. Woody vill stanna hos Andy, undanstuvad uppe på den trygga vinden, men de andra leksakerna kan inte tänka sig ett liv utan lek. När de får en chans till ett nytt liv på förskolan Solsidan så tar de den! Solsidan verkar vara ett paradis för leksaker, med massor av reservdelar, batterier och barn att leka med. Men det finns fler sidor av Solsidan, och leksakerna ska snart få uppleva sitt största äventyr hittills!

Följ med världens coolaste leksaker Woody, Buzz, Jessie, Rex, Slinky och de andra på spännande uppdrag! Du får även träffa nya kompisar som rymdisar, Babyfejs, Pluggis, Bläckis, Doktor Fläskkotlett och många fler! Skruva upp ljudet, ta på dig din bästa cowboyhatt och så ger vi oss iväg – ut i vilda västern och mot oändligheten!
Bli förtrollad av DISNEYS fantastiska världar! Följ med på äventyr och upplev magin med Musse Pigg, Aladdin, Dumbo, Blixten McQueen, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana, Lady och Lufsen, Rapunzel, Ariel, Snövit, Jack Sparrow, Hiro, Röjar-Ralf, familjen Superhjältarna, Nemo och alla de andra från DISNEYS underbara skattkammare! Veckla ut öronen och lutad dig tillbaka - det är dags för äventyr!
?/100
Endnu ingen anmeldelser
De bedste priser:

Ingen boganmeldelser ...Læs mere

Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Toy Story 3' i de 503 aviser, blogs og andre medier, vi har fulgt siden 2010. Men vi har fundet 100.647 andre anmeldelser af bøger.