Ulfsäter af Harald Johnsson

Spar op til

4 kr.

?/100
Endnu ingen anmeldelser

Ulfsäteraf Harald Johnsson

Det är mycket som händer på Ulfsäter herrgård. Löjtnant Robert Ulfklo vet att hans moder vill att han gifter sig med unga Edith Gylling, något som båda motsätter sig Nog för att de kände varandra som barn, men de har inte träffats på många år sedan dess. Robert ber sin gode vän Walderman Brandt att resa till Ulfsäter och agera stöd mot moderns ilska. Det börjar skrivas illvilliga artiklar i tidningen om Ulfsäter och moderns styre, och familjen ligger i konflikt med familjen Wrigstad. Samtidigt uppstår det en vänskap mellan Robert och Edith, och kanske mer därtill ...
Harald Johnsson (1886 – 1936) var en svensk författare och översättare. Han skrev romaner, deckare, noveller, lyrik och barn- och ungdomsböcker. Johnsson skrev även under pseudonymerna Robinson Wilkins, Bengt (eller Berndt) Bernfeldt, Max Miller och Gran Schiöldbrand.
?/100
Endnu ingen anmeldelser
De bedste priser:

Ingen boganmeldelser ...Læs mere

Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Ulfsäter' i de 447 aviser, blogs og andre medier, vi har fulgt siden 2010. Men vi har fundet 103.870 andre anmeldelser af bøger.