Vad än som kommer af Hanna Christenson

Spar op til

1 kr.

?/100
Endnu ingen anmeldelser

Vad än som kommerI alla sina dagar #3af Hanna Christenson

Varken Elenas eller Matteos liv har blivit som de tänkt sig. Efter att ha hoppat av sin utbildning bor Elena numera i sina föräldrars gäststuga och jobbar i en matbutik. Samtidigt har Matteo hamnat på fel sida om lagen och vill inget hellre än att ta sig ur gängkriminaliteten, men känner stor lojalitet mot sin valda familj, The Pack.

Dessutom har Elenas barndomsvän Olof precis flyttat till Vinterdal för att jobba som polis under hennes pappa som är polischef. Läget är särskilt oroligt just nu på grund av en brottsvåg kopplat till ett kriminellt gäng som härjar i området...

När Vinterdal firar trehundraårsjubileum med maskerad åker både Elena och Matteo dit i helt olika syften och råkar mötas i ett avskilt rum. Där delar de ett förtrollande ögonblick – och helt plötsligt har allt förändrats.
Hanna Christensons feelgood-serie "I alla sina dagar" är inspirerad av klassiska berättelser, som läsaren får möta i moderna versioner. "Vad än som kommer" är den tredje delen.
Hanna Christenson är en svensk översättare och författare som skriver böcker med målet att få sina läsare att le. Hennes verk uppskattas av både äldre och yngre läsare.
?/100
Endnu ingen anmeldelser
De bedste priser:

Ingen boganmeldelser ...Læs mere

Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Vad än som kommer' i de 511 aviser, blogs og andre medier, vi har fulgt siden 2010. Men vi har fundet 100.891 andre anmeldelser af bøger.