Valentinesfesten på Charlottenholm - erotisk novell af Desirée Coy

Spar op til

4 kr.

?/100
Endnu ingen anmeldelser

Valentinesfesten på Charlottenholm - erotisk novellSystrarna på Charlottenholm #1af Desirée Coy & Alicia Heart

Systrarna Patricia och Cordelia Enholm har planerat en Valentinesfest, det ska vara ett exklusivt event med en känd svensk musiker. Det är bara de sista detaljerna som ska på plats och sedan är de redo, men det är inte bara festen som ska gå av stapeln under kvällen. De har även planer på att hämnas en oförrätt och planerna får det att pirra i kroppen av spänning och lust ...

Alicia Heart är en pseudonym för en svensk erotikförfattare. I hennes noveller tangerar det starka kvinnor som tar för sig, ohämmat, och deras lust är fullkomligt obegränsad. Författaren skriver gärna om kvinnor med livserfarenhet, och som längtar efter ytterligare en dimension - utan några gränser eller hinder.
Desirée Coy är en pseudonym för en etablerad författarinna från Västsverige. Desirée skriver en lustfylld läsning för kvinnan mitt i livet. Berättelser om vänskap, längtan, nyväckt lust, osäkerhet, förbjuden åtrå och lyckliga slut.
?/100
Endnu ingen anmeldelser
De bedste priser:

Ingen boganmeldelser ...Læs mere

Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Valentinesfesten på Charlottenholm - erotisk novell' i de 511 aviser, blogs og andre medier, vi har fulgt siden 2010. Men vi har fundet 100.850 andre anmeldelser af bøger.